⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Biz neden ayda bir maç yapıyoruz
:D
DMWQy94WsAAJUHN.jpg

Şu işe bakın, puan farkını altıya hatta yediye çıkarmamıza rağmen korkuyoruz.

Çünkü oynanan oyun güven vermiyor.

Bizim en büyük sorunumuz iç sahada kapanan takımlara karşı oynadığımız oyun.
Baskı yaparken bir top kaybında rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor,O esnada takımın sahaya yayılışı amatör kıvamında..Her pozisyon gol olmayabilir ama sonuçta topu alamıyorsun atak genel olarak bir şekilde sonuçlanıyor.Ve tekrar oturmuş düzene kapalı düzene hücum ediyoruz.

Ne orta sahada ne kanat ve forvette rakibin dengesini bozacak oyuncu yok.topla net olarak katedecek adam yok.Devre arası bir tane olinin yerine ndiaye tarzı adam gerekiyordu.kanat olarak zaniolo geldi.Tam aranan kan dedik ama bire birlerdi beni hayal kırıklılığına uğrattı.Umarım hazır olmadığı için bu konuda fark yaratamıyordur.Ama ben hala kendisinden ümitliyim.Fark yaratacaktır.

Arkadaş şu iç sahadaki maçlarda maçın başında hemen cümbür cemaat hücum etmekten sürekli en önde basmaktan vazgeçmeliyiz.ne çok önde nede çok geride çok güzel bir şekilde topun arkasına geçilebilir.Bunu doğru yapsak rakipleri eze eze yeneriz.

Hadi diyelim sıfır sıfırda yapamadık.ama golü bulduktan sonra geride doğru durarak şu rezil anadolu takımlarını gole boğmamız lazım.

Burdada en büyük eksik kerem,mertens gibi adamlarn şut teknikleri zayıf.raşitin idare eder icardinin bile şu zaman kadar görüntüsü bu konuda iyi değil.

Sanırım biz torrreira oli mertens üçlü orta sahasıyla istediğimiz oyunu oynamakta zorlanacağız.Tek tek oyuncu kalitelerinde problem yok ama bir arada olduklarında fiziksel ve tempo anlamında oyunu bozuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çünkü oynanan oyun güven vermiyor.

Bizim en büyük sorunumuz iç sahada kapanan takımlara karşı oynadığımız oyun.
Baskı yaparken bir top kaybında rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor,O esnada takımın sahaya yayılışı amatör kıvamında..Her pozisyon gol olmayabilir ama sonuçta topu alamıyorsun atak genel olarak bir şekilde sonuçlanıyor.Ve tekrar oturmuş düzene kapalı düzene hücum ediyoruz.

Ne orta sahada ne kanat ve forvette rakibin dengesini bozacak oyuncu yok.topla net olarak katedecek adam yok.Devre arası bir tane olinin yerine ndiaye tarzı adam gerekiyordu.kanat olarak zaniolo geldi.Tam aranan kan dedik ama bire birlerdi beni hayal kırıklılığına uğrattı.Umarım hazır olmadığı için bu konuda fark yaratamıyordur.Ama ben hala kendisinden ümitliyim.Fark yaratacaktır.

Arkadaş şu iç sahadaki maçlarda maçın başında hemen cümbür cemaat hücum etmekten sürekli en önde basmaktan vazgeçmeliyiz.ne çok önde nede çok geride çok güzel bir şekilde topun arkasına geçilebilir.Bunu doğru yapsak rakipleri eze eze yeneriz.

Hadi diyelim sıfır sıfırda yapamadık.ama golü bulduktan sonra geride doğru durarak şu rezil anadolu takımlarını gole boğmamız lazım.

Burdada en büyük eksik kerem,mertens gibi adamlarn şut teknikleri zayıf.raşitin idare eder icardinin bile şu zaman kadar görüntüsü bu konuda iyi değil.

Sanırım biz torrreira oli mertens üçlü orta sahasıyla istediğimiz oyunu oynamakta zorlanacağız.Tek tek oyuncu kalitelerinde problem yok ama bir arada olduklarında fiziksel ve tempo anlamında oyunu bozuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neden bir tane atletik de olsa 8 numara alınmadı bunu anlamadım, bazen oyuncu ile çözersin sorunları sistemden çok, ndiaye mesela, aldı döndü dribling yaptı top taşıdı, bizde o yok, ona yakın bir adam bile yok, bir de işler kötü gidince Okan hoca sapıtıyor, hayır hadi o sapıtıyor, yanında hocalar var onlar neden karışmıyor anlamadım, hakem hataları hem sonucu etkiliyor, hem de Okan buruk hatalı hamle yapıyor kimse bundan dolayı laf etmiyor, taraftara çok iş düşüyor özellikle iç sahada, ben şampiyon olsak bile os falan değişmeli diyorum, bu yapı ile Avrupa'da başarılı olma şansımız 0

İç saha performansımızın eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Ligin 2.haftası ilk iç saha maçımızda Giresunspor'a mağlup olmuştuk o maçtan sonra iç sahada oynadığımız 12 maçta 11 galibiyet 1 beraberlik aldık. Tek beraberlikte fark atacağımız 2-2'lik Alanya maçı. Adana Demirspor'u bile o oyunla iç sahada yendiysek bundan sonra kalan maçlarda iç sahada puan vermeyiz diye düşünüyorum. Benim asıl korkum deplasmanlar, normalde takım bu sezon deplasmanlarda iyi performans gösterdi ama son deplasmanda 5 maçtır gol atamayan Konya'ya mağlup olduk. Tabi Konya maçında Nelsson yoktu, umarım kalan maçların tamamında Nelsson oynar.

Çakıltaşıyla mı aldım kombineyi..?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Evet kombinem var ve maça gidemeyecem.

Yurt dışında yaşıyorum. Nasıl göndereceksin bana parayı?

Yurt dışında yaşamana rağmen kombinen varsa, tek bir maçlığına bilet devretmek için para hesabına ihtiyacın yoktur diye düşünüyorum renktaş.

Şunun şurasında alacağın para 20-30€'yu geçmeyecek. Kombine senin kombinendir eyvallah ama tek maçlığına maça gidebilecek bir renktaşımıza devretsen büyük bir maddi kaybın olmayacak. Statta takımımızı canı gönülden destekleyecek +1 taraftar olacak bu şekilde sonuçta.

Şu mübarek günde iyilik yapmış olursun, tabi yine de sen bilirsin.

Yurt dışında yaşayan bir taraftarımız kombineyi maçların çoğuna gitmeyeceğini hesaba katarak almıştır. Sezonun şurasında bir Kayserispor maçı için ufak hesaplar yapılmasa daha doğru olabilir.

Yurt dışında yaşamana rağmen kombinen varsa, tek bir maçlığına bilet devretmek için para hesabına ihtiyacın yoktur diye düşünüyorum renktaş.

Şunun şurasında alacağın para 20-30€'yu geçmeyecek. Kombine senin kombinendir eyvallah ama tek maçlığına maça gidebilecek bir renktaşımıza devretsen büyük bir maddi kaybın olmayacak. Statta takımımızı canı gönülden destekleyecek +1 taraftar olacak bu şekilde sonuçta.

Şu mübarek günde iyilik yapmış olursun, tabi yine de sen bilirsin.

Her hafta devretteiğimi, pederi de bu konuda uyarıp, gitmediğimiz her hafta lütfen devret, tek bir koltuk dahi boş kalmasın dediğimi söylersem, yüzün morarır mı??

Bu ülkenin insanına da hastayım, işkembeden, bi yerlerinden element uydurmaya bayılıyor.

Geri
Üst Alt