⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Kayserisporumuz zaten çok iyi bir kadroya sahip değildi. Tahtası kapalı olduğu için transfer yapamadı. Üzerine önemli oyuncularını da, yaz ve kış transfer dönemlerinde kaybetti...

Pek sevimli bulmadığım Çağdaş Hoca iyi iş çıkardı doğrusu. TD lüğünü beğendiğim, KS ile sözleşme imzalayan Ömer Erdoğan, transfer yasağı gelince hızlıca tüymüştü mesela; AG sonrası boşta geziniyor an itibariyle!..

Demem o ki; bu KS u her durumda rahatça yenmemiz gerekiyor. Olağanüstü hakem 'cinayetleri' olmazsa farklı galibiyet bekliyorum hatta...

4-1 alacağız bu maçlarda puan kaybetmek yok ne hakem ve VAR Kayseri daha ne olduğunu anlamadan 2 gol atıp koparmaliyiz ...

arkadaşlar kayseriyi de evimizde rahat rahat yenelim bi zahmet, adamlar ligin en çok pozisyon veren takımlarından ve perşembe fb ile kupa maçından sonra kayseriye dönüp pazartesi günü ümraniye ile maç yapıp sonra yine istanbula gelecekler, hem de ümraniye maçından sadece 4 gün sonra(cuma) bizle oynayacaklar,bu kadar defansı sorunlu ve yorgun takımı da rahat yenelim yani

arkadaşlar kayseriyi de evimizde rahat rahat yenelim bi zahmet, adamlar ligin en çok pozisyon veren takımlarından ve perşembe fb ile kupa maçından sonra kayseriye dönüp pazartesi günü ümraniye ile maç yapıp sonra yine istanbula gelecekler, hem de ümraniye maçından sadece 4 gün sonra(cuma) bizle oynayacaklar,bu kadar defansı sorunlu ve yorgun takımı da rahat yenelim yani
Bu yoruma katılmakla beraber şov yapma vaktimiz geldi.

Şampiyonluk kolay maçlardan geçiyor ekstra birşeye gerek bile yok şu tarz maçları alalım bunlar kıçını yirtsa yine yetmez

kazanamıyorsan da kaybetme bari Okan hocam, bireysel performansla 4 5 galibiyet alırız herhalde sonrasında

Medyada dönemlerden sonra, her maöa maksimum motivasyon ile çıkıp, işi bitirmemiz lazım. Yoksa işimiz zor.

Rahat bir mac olmayacagini ancak sonucunda kazanacagimizi dusunuyorum. Zor mac ki artik kolay bir macimiz kalmadi bunun birkac sebebi var;

1- Hakemler
2- Rotasyon kalitemiz (net hamle oyuncu sayimiz oldukca kisitli)
3- Hoca'mizin tercihleri ve degisiklik zamanlamasi
4- Formu dususte olan kilit oyuncular (Icardi, Oliveira, Kerem ve Torreira)
5- Zaniolo'nun mevkii sorunu

Aslanlar, kazanmak icin elinizden geleni yapin yeter. Yonetim'de artik mac oncesinde gerekli aciklamalari yapio gozdagi vermesi gerekiyor.

Geri
Üst Alt