⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Benim temkinli olduğumu bilirsiniz ama bizim takımın bu lavuğa patlayacağını düşünüyorum. Bu maç rahat geçecek. Alanya maçı en zor maçımız olur ama

beklerde bek olmayan herifleri oynatıyor oraları bombalamamız lazım ama geride yine hayvan gibi boşluk verirsek bu maçda zor geçecektir

Çağdaş Atan: "Mane son maçta arka adalesinde problem yaşamıştı. Galatasaray maçında kullanabilmek için bugün fazla riske etmedik. Ali Karimi yetişmeyecek. Carole'den umudumuz var ama düşük ihtimal."

Çağdaş Atan: "Mane son maçta arka adalesinde problem yaşamıştı. Galatasaray maçında kullanabilmek için bugün fazla riske etmedik. Ali Karimi yetişmeyecek. Carole'den umudumuz var ama düşük ihtimal."
İnşallah hiçbir eksikleri olmaz. Full gelsinler. Rize, Sivas, Kasimpasa, Kayseri gibi takımları surklase etmek görevimiz olmalıdır.

idman yapıyor mu bunlar en son ctesi foto atılmış onun da .orgda raporunu bulamadım.

Bir soru sorduk beyler, bilen bilgilendirsin lütfen... kayseri maçına şu an bilet satışı yok herhalde. Sadece 5 maçlık bir paket var passoligde. Sadece kayseri maçına bilet satışı ne zaman başlar

En ufak hatada lig gider saçmalamadan kazanmamız lazım ölü toprağını attığımız maç olur umarım Zaniolo ile İcardi kıpırdar artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taktik şu: gözünüzün yağını yiyeyim abuk sabuk gol kaçırmayın

Hata şansımız yok. Takım bunun bilincindedir umarım.

Maç artık çok daha önemli hale geldi. Zaten önemliydi ama şu an final havasında oynamamız lazım. Ayrıca maç çok zor geçecek. Adana maçı gibi geçmesi muhtemel.

Rakip formda, hızlı hücumları çok iyi değerlendiriyorlar. Oyun disiplininden kopmuyorlar. Bize karşı her nedense hep çok konsantreler. Bizim ise oyunumuzda Bariz bir düşüş var. Ayrıca hakemler de sıkıntılı.

Tüm bunları düşündüğümüzde, hata yapma lüksü yok. Panik ve telaş yapmadan tüm gücümüzle ve dikkatle oynamamız lazım. Bu maçı alırsak önümüz açık.

Artık farklı bir galibiyet alma zamanı ama ben 1 -0 yada 2-1 gibi yenelim istiyorum ki takım rehavete kapılmasın

Bunun adı final. Takıma güveniyorum. Sevdiğimiz ve başarılı olduğumuz haftalara girdik. Gerekeni yapacağız. Bu kaliteli kadronun başarılı olmama şansı yok.

Geri
Üst Alt