⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Takım durgundu bazı oyuncular gününde değildi bilmem ne bu bahaneler bitti artık ince hesapların başladığı haftalar geldi cuma akşamı aslanlar gibi 4-1 tarzı farklı galibiyet alıp güzel bir hafta sonu geçiriyoruz bu işin başka oluru yok ...

Formül gayet basit.Kayseri-Alanya(d)-Karagümrük 3de 3 yap kupayı al.

Kayseri ve gümrük maçını alırız, gümrük çok yavas oynayan bir takım, bugün feneri yenmeleri bile mucize olurdu bana göre ama en zoru Alanya maçı, o deplasman bize zor

Lamı cimi yok kazanmalıyız. Bu kadro gücüne ve taraftar desteğine sahipken ve şampiyonluğa bu kadar yakınken artık sahada mükemmel bir Galatasaray izlemek istiyorum açık ve net. Sadece skor olarak değil futbol olarakta kazanmalıyız hemde çok üstün şekilde.

adam akıllı oynayıp yenmeliyiz

lamı cimi yok

Konsantrasyon

Bu maca kilitlendim.. sahada isiran sampiyonlugu isteyen bir ekip bekliyorum. ayrica yenmedigimiz bi bunlar kaldi sanirim .
adanayida deplasmanda yenememistik evimizde yendik aynisini bunlara da yapmaliyiz

Sezonun en kritik haftasına giriyoruz. Hafta içide maç olacağı için 9 günde 3 maç oynayacağız. Bana göre şampiyonluk için en kritik hafta bu hafta. Bu 9 günde oynayacağımız 3 maç sezonun en kritik 3 maçı. 3'te 3 yaparsak iş biter. Fenerbahçe 3'te 3 yapamaz, şansa bala ittire ittire maç kazanıyorlar mutlaka takılacaklar bu 9 günlük süreçte.

Bu saatten sonra iç sahada bu tarz maçların puan kaybının bahanesi olmaz. Tamam biz kazanıyoruz iyi seri yapıyoruzda rakiplerde kazanıyor. Geçtiğimi senelere göre lig 3. bjk nin bile puanı yüksek. Anadolu takımları eski gücünde değil vurup geçeceksin.

muslera
boey nelsson abdül adek
torreira oliveira
rashica mertens kerem
icardi

Nelsson Abdul oynar umarim. Savunmamiz cok iyiydi son birkac maca kadar. Artik cok kolay gol yiyoruz, bu sorun cozulmeli.

Sezonun en kritik haftasına giriyoruz. Hafta içide maç olacağı için 9 günde 3 maç oynayacağız. Bana göre şampiyonluk için en kritik hafta bu hafta. Bu 9 günde oynayacağımız 3 maç sezonun en kritik 3 maçı. 3'te 3 yaparsak iş biter. Fenerbahçe 3'te 3 yapamaz, şansa bala ittire ittire maç kazanıyorlar mutlaka takılacaklar bu 9 günlük süreçte.
rakiplerine baksana

ankaragucu
Başakşehir (d)
istanbulspor

belki basaksehir diyorum ama onlara karşıda son yillarda hep kazaniyorlar.

3 de 3 yaparsalar sasirmamak lazim

Takımda tecrübeli büyük oyuncular var artık büyük oynamaları gerek. üzerlerine düşen neyse yapacaklarına inanıyorum içimdeki olumsuz hava dağılıyor maçla ilgili umudum arttı diyebilirim.

Kazanacagiz

Bu macta agresif bir takim ve tribün olacak

Ligin ilk yarisinda puan kaybettigimiz takimlara karsi üstünlük kuruyoruz cünkü hatalardan ders cikariyoruz

Iyi bir oyun la kazanacagiz insallah

Herifler saçma sapan oynayarak 3 puan alıyor biz tecrübeli oyuncularla alamıyorsak zaten yazıklar olsun.

Bu maçta 3 yada 4 gol atacağımızı hissediyorum umarım öyle olur.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt