⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

..

Ekli dosyalar

• 8F0315EF-5F96-4A88-9E56-33F930F9CA3D.webp
    8F0315EF-5F96-4A88-9E56-33F930F9CA3D.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 24
Lig tarihinin en büyük starları İcardi, Zaniolo, Oliveira ve Yerli olarak en klas isimler Kerem ve Abdülkerim ile İnanılmaz maça hazırız.. Evimizdeyiz ama Kayserispor tehlikeli rakip. Her ne kadar A class olan bu isimlere sahip bile olsak kolay geçmeyecek. Umarım yarın akşam kazanıp puan farkını koruyacağız Belki de açacağız..
InCollage_20230413_202207423.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon çok kritik maçlar oynadık ama bundan daha kritiği oynanmadı. Çağdaş ve Kayserispor bize çok bileniyor. Her ne kadar kadro kalitemiz ve Lider oluşumuzla ligin çok üstünde olsak ve evimizde oynayacak olsakta zor maç. Bu tip maçlarda Oliveira, Mertens, Kerem ve İcardi bir başka oynuyor e Zaniolo ve Rashica faktörleri de var. Net bir skor bekliyorum
FB_IMG_1681419898151.webp

Muhteşem ve çok kritik bir maç. Kadro olarak bu ligin çok üzerinde olsakta iyi oynamazsak sona ulaşamayız bu sebeple oyun olarak daha da iyi olacağız. İcardi, Zaniolo, Mertens ve Kerem kalite olarak gelmis en iyisi bence bu dörtlüde ısrar şart. Torreira-Oliveira merkezi iyi kapatır. Kazımcan oynamaya devam etmeli gelişecek. Nelsson-Abdülkerim tandemi fark yaratacak. Boey sağı delip geçecek inanıyorum. Muslera zaten en büyük güvence. Saldır Galatasaray
InCollage_20230413_235523121.webp

Moral macimiz olsun artik, yeniden vites yukseltelim. Hadi Aslanlar, net bir 3 puan olsun.

"Artık önümüze bakacağız. Hedeflerimizden bizi saptırmak isteyenler önümüze engeller çıkaracaktır. Ama bizim görevimiz bu engelleri aşıp, hedefe kilitlenmek ve scud füzesi gibi yükselmektir"

86e4b972beb3c6d10fc10084c2524a79.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En son Antalya ve Galatasaray aynı saatte oynadığı zaman ben statta Antalya maçını izledim ve deplasmanda Giresunu 4-0 yenmiştik. Yarın yine iki takımın maçı aynı saatte ve ben Antalya maçını statta izleyeceğim. Bu seferde Kayseri'ye 4 atma vakti.

İ Kar dinin penaltı kaçıracağı maç olacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt