⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Ligde küme düşme korkusu olmayan takımlardan biri Kayserispor.

Tüm konsantrasyonunu kupaya vermesini beklersin. Kendileri için Avrupa kupalarına katılma konusunda tek ve en kestirme yol kupa çünkü.

Buna rağmen Fb deplasmanına, acayip bir onbir ile çıkıp, hali saha maçı gibi oynadılar.

O maçta oynayan kalecileri, Arif gibi garip bir oyuncuyu, bek olmayan ama bek oynatılan oyuncuyu falan onbir görecek miyiz çok merak ediyorum.

yigit bi dur oglum la, sen bunlari yaptigindan beri icardi futboldan sogudu, sergio futboldan sogudu, zaniolayi futbola küstürdün, yapma etme oglum.

3. golden sonra uyumuşum 4. golümüzü kim attı??

Başakşehir mağlubiyetinin ardından takım çok net bir reaksiyon vermeli. Bu kaliteli kadro başarısızlığı haketmiyor. En sevdiğimiz haftalar bunlar bizim. Havada kritik gollerin kokusu var. Zor geçecek maçlar artık ama baskılı futbol bol pozisyon ve geç gelen gollerle kritik galibiyetler olabilir. Fark beklemiyorum kalan maçlarda. İstekli arzulu bir futbol ve sonuç önemli olan bu.

Kendimize gelelim.. Basaksehir dönüm maçı olabilir demiştim, kaybettik.. bu maçı alırsak Şampiyonuz farklı yenersek tüm takıma iyi gelir Zaniolo 2. Yarı girip güzel bir performans sergilese haftaya yine ilk 11 yazılabilir ama şimdilik Raşit diyorum Zaniolo kendine gelirse nekadar sezon sonu gitme ihtimali yüksek olsada, bu sezon tüm verimleri almayı umuyorum

1681453265163.webp

savunmada 1 kişi ile falan yakalanmayız umarım!!!

şutlarımız dağlara taşlara gitmez umarım!!!

Geri
Üst Alt