Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.467
- 14.077
- 1.728
Iyi kapanan takimlari bunlar zor acar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozisyona da cok girdiğimiz söylenemez.yalnız bu bitiricilik sorunun çözemezsek ligin en az gol atan takımı olabiliriz,puanlardan bagımsız
adamın olayı o zaten. teee bir turnuvada izlemiştim yıllar önce hatırlayamadım şimdi hala aynı topu oynuyor herifo it de fena kovalıyo ya
arka direkte kafayla 3 metre sıçrayıp gol attığı mıadamın olayı o zaten. teee bir turnuvada izlemiştim yıllar önce hatırlayamadım şimdi hala aynı topu oynuyor herif
hatırlamıyorum knk ama bu herif yine oraya buraya yarınlar yokmuşcasına basıyorduarka direkte kafayla 3 metre sıçrayıp gol attığı mı
pozisyona gerek yok şutları kastediyorum bugun ilkyarıyı izlemedım ama şikeciler şu ana kadar olan maclarda 2-3 isabetli şut atıp ve ilk şutta gol atıyorlar 2 isabetli şut 2 gol yllardır fener balı denılen şey yaniPozisyona da cok girdiğimiz söylenemez.
reis penaltıya biri bi şey demiyo da maç içinde hakem adaletli değil, ben de objektifimdir bu konularda hatta iki takımın formasını giyerek izlerim maçları bilen bilirHer entry hakem, yapmayın lütfen. Gerçekte antuya doğru koşmaya gerek var mi? Penaltı bize verilmese kıyamet kopariyorduk burada. Takdir hakları konusunda iç saha maçı etkisini niye es geçiyoruz.
Atletizmi net bizden daha iyi kuş kardeşlerin. Oyunu her oyuncuları istiyor. Bu sadece Fenerbahçe için de geçerli değil. En takım olamamış ekipler Kasımpaşa,İstanbul ile birlikte biziz.