SL 22/23 H:3 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 22 Ağustos

tabi şimdi ilk hafta adandemirspor-giresunspor macını izlemeyenler adana defansının hatalarına şaşırır.giresun sadece 15 dkda 4 poziyona girdi,bu adanademire karşı.rakitsky agır adam ayrıca,onu sametle oynatmak ayrıca aptallık

Dünkü bejeke iyiydi.Rakibi her türlü boğdu sağlı sollu geldi ortadan deldi direkler engele olamadı attı da attı ha rakibi kötü vs ama adam gibi boğdular.Bizim reZiliz dediğimiz Ümraniye maçında 3 4 pozisyonumuz var.

Dünkü bejeke iyi Fener kötü.

Her entry hakem, yapmayın lütfen. Gerçekte antuya doğru koşmaya gerek var mi? Penaltı bize verilmese kıyamet kopariyorduk burada. Takdir hakları konusunda iç saha maçı etkisini niye es geçiyoruz.
Atletizmi net bizden daha iyi kuş kardeşlerin. Oyunu her oyuncuları istiyor. Bu sadece Fenerbahçe için de geçerli değil. En takım olamamış ekipler Kasımpaşa,İstanbul ile birlikte biziz.

her maç aynı şeyler, maçın kilidini hakemle açsa, dedem de ligi alır götürür...Her maç imdada yeterlerse böyle olur. Ben çok iyi oynadıklarını düşünmüyorum. Maalesef hakemler yine Kadıköy baskısına yenik düşüyor. Onyekurulu pozisyonda otoritesini hepten yitirdi. Bu düzen bitmeden bazı şeyler değişmeyecek. Futbol ve siyaset, onların atamaları, son yıllarda başakşehir şampiyonluğundan itibaren süregelen kulüpler birliği başkanlarının takımlarının şampiyon olması ligin güvenirliğini kalitesiyle beraber kepaze eden bir gerçekken işimiz kolay değil. Ama tüm bunlara rağmen ilahi adalete inanıyorum. Allah bunlara değil sekiz yıl seksen yıl fırsat vermesin inşallah. Her şeyleri hile hurda....Armut piş ağzıma düş sezonları da 2010-11 kadar kirlidir gözümde. Bu sezonda amaç bu tiyatroyu devam ettirmek, ne diyeyim Allah fırsat vermesin.

Pozisyona da cok girdiğimiz söylenemez.
pozisyona gerek yok şutları kastediyorum bugun ilkyarıyı izlemedım ama şikeciler şu ana kadar olan maclarda 2-3 isabetli şut atıp ve ilk şutta gol atıyorlar 2 isabetli şut 2 gol yllardır fener balı denılen şey yani
biz 10 isabetli vursak 1 tanesi belki giriyor
bunu cözmezsek sezon sonunu cogu taraftar göremez krizden

rakip hata yaptıgında degerlendirmekte önemli.fb nobreden beri affetmiyo bu tarz pozisyonları.emre kılıncın ankragucu macında kacırdıgı golü söylerim mesela,şampiyonlugun kritik maçı

Her entry hakem, yapmayın lütfen. Gerçekte antuya doğru koşmaya gerek var mi? Penaltı bize verilmese kıyamet kopariyorduk burada. Takdir hakları konusunda iç saha maçı etkisini niye es geçiyoruz.
Atletizmi net bizden daha iyi kuş kardeşlerin. Oyunu her oyuncuları istiyor. Bu sadece Fenerbahçe için de geçerli değil. En takım olamamış ekipler Kasımpaşa,İstanbul ile birlikte biziz.
reis penaltıya biri bi şey demiyo da maç içinde hakem adaletli değil, ben de objektifimdir bu konularda hatta iki takımın formasını giyerek izlerim maçları bilen bilir

Geri
Üst Alt