SL 22/23 H:3 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 22 Ağustos

Fenerbahç’nin harika performansını özetleyecek olursak;
Ümraniye maçı ilk gol penaltı,
Kasımpaşa ilk resmi maçı Fenerbahçe olan Emre Yeşilyurt 16.dakikada kırmızı kart,
Adanademirspor maçı ilk gol penaltı, kırmızı kart.
reis bu maçı rakitsky denilen gerizekalı yüzünden kazandılar. En kritik anda pozisyon yokken adama çift dalıyor mal

Szalai nşn net 2 sarısı var birini vermesi işte avantaja bıraktı unuttum ayağına yedi

hakem penaltı ile açtı desteği zaten, devamı da geldi...
Ama deplasman maçında adana, başak, antalya, biz 3points, her şeye rağmen ts-jkde puan anlamında bunları zorlayacaktır. Birkaç ekip var zaten bu sürprizi yapacak. İçerde belli ki hakemler yine eski sisteme dönmüş. Bu sene destek senesi.

Fenerbahce s... adami tezahuratlari yasallasti mi? Seyircisiz cezalar kalkti mi?
Adamlar şike yapti ceza almadı üstüne mağdur oldular.Muz attılar oyunculara utanmadan hastayım o yüzden stada getirdim filan diye basın açıklaması yaptırdılar ırkçılık yapana küfür. Filan ne cezası haftaya yine penaltı kırmızı kartla çozerler maçı.

Adamlar hiçbir şey oynamadı 4 gol attı la Durduk yere penaltı verildi
Orta sahada kaptırildi 2-0
Üçüncü golü gormedim yalan soylemiym
Durduk yere kırmızı kart duran top 4-0

Oyun hakimiyeti yok, ilk yarı sadece kontra atak var o da olgunlaşmadi.

Wien maçında çok iyiydiler ama bu maçı çözemedim ben.

VAR tamamen lehlerine!!!

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu bitigen emre kılınç az ayağının ucuyla değdi diye kırmızı vermişti vara gitti kararını degistimemisti. Bunun gibi otostop çocuklarını ıslatıp diyeceksin.

Slazainin ilk yarı daki pozisyonunu hiç bir program konuşmayacak o kadar eminim

VAR’dakiler de maşallah hiçbir pozisyonu sektirmediler bugün. Aldıkları paranın hakkını verdiler

Neden biz kötü olduğumuz icin mi yoksa hakemler operasyon çocuğu olduğu için mi
hakemin mactaki tek hatası szalai'ye ilk yarida gostermedigi sari karttı üstad eğri oturup doğru konusalım
fener tamamen şansla aldı bu macı, 2 gol bireysel hatadan geldi, bu mac 10 kere oynansa fener 2-3 defa fln anca kazanır
bu mac ozelinde hakemlik bir şey görmüyorum ilk yaridaki kart disinda, ha ilk yaridaki kart ciksa belki fener 2. yari 10 kisi kalacakti orasi ayri ama tek sarı yüzünden tüm maci hakeme yığmak saçma olur

Geri
Üst Alt