Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 7.978
- 8.303
- 2.368
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40dk 10kisiyle oynamak ile 11 kisiyle oynamak farklidir.szalai'ye kart zaten verilmesi gerekiyordu ilk yarı, 2. yarida da 2. saridan atilirdi ama birkaç post önce söylemiştim tek sarı ile tüm maç hakeme bağlanmaz, ben her maç 1-2 posyon cikaririm sarı verilmeyen. olaylari böyle yorumlarsa işin içinden çıkamayız
penalti karari da kirmizi kart karari da doğruydu bence
Ben anormal demedim zaten, set oyununda Fener’den iyiyiz demiş arkadaş biz sadece savunmada iyiyiz şuan. Set falan yok, temposuz kabız bir futbol var takımdaki bazı kanserleri henüz kesemediğimiz için. Fiziken de gerideyiz.Ligde en çok oyuncu transfer etmiş ve en çok değişimi yasamis takım olarak hücumdaki sıkıntılarımız normal renktas..
Yaklaşık 7-8 senedir belki daha fazla forumu takip edip 2 senedir aktif olarak yazan biri olarak tek diyeceğim hep aynı senaryolar oluyor. Saçma bir maç övülen rakip sonra haftalar ilerledikçe dalga geçilen rakibe dönüyor. O yüzden ben sallamiyorum. Cidden izlediğini anlayan insan azBirde fener daha kaliteli deniyor. Adamlar sahasinda kontra oynuyor 2 pas yapamıyor. Attıkları hiçbir golde kontra değilde neyse
Yayıncı kuruluş ciddi şekilde fb yanlısı özellikle bu sezon. Orada bişeyler dönüyor belli kiBöyle bir tiyatro izledik. Top ayaktan çıkmış gitmiş ve bunu "topun ayaktan çığı an" diye verdiler. Güzel tiyatro.
Ekli dosyayı görüntüle 174878
Fener 10 tane resmi mac oynadi biz daha 3.Ben anormal demedim zaten, set oyununda Fener’den iyiyiz demiş arkadaş biz sadece savunmada iyiyiz şuan. Set falan yok, temposuz kabız bir futbol var takımdaki bazı kanserleri henüz kesemediğimiz için. Fiziken de gerideyiz.
Okey ben yanlış anlamışım o zaman.iyiyiz demedim üstat. kadromuz yeni sezonu onlardan daha geç açtık ama bizden iyi değiller dedim.
Sana verilmeyen 3 penaltı verilse kaç golün olacaktı? Zaten şu maçta Szalai'ye verilmeyen kart, saçma kalkan ofsayt bayrakları Var olmasına rağmen, saçma verilen fauller verilmeyen fauller bunlar olmadı tabi. Kendi takımına verilmeyen faulleri görmezsin mesela.Kimseye Galatasaraylılığımızı sorgulatacak değiliz. Biraz da had bilinsin. Nedir bu antudan beter düşüyor seviye. Başarısızlık biriktikçe bizim de dilimize vuruyor herhalde.Herkes izlediğini yorumluyor. Hakaretler,imalar bini bir para, yazık.Hakem kararları eksiklerle olmasına rağmen dogru,daha arzulular (ilk yarı özelinde) bunu söylemek Galatasaraylılıktan neyi nasıl götürüyor bi anlatsın fütursuzca hakaret yardıran arkadaşlar.Kendimizi tatmine asıl biz devam edelim.3 maç 2 gol atmışız yav. Toparlarız umudu ile bekleyip destekliyoruz. Ama net şekilde oyun arzusu,fizik kalite olarak Fener de Beşiktaş da ilk üç hafta için bizden iyiler.
Mesajın başını kacirmisim haklısın renktas. Öyle. Ama duzelcek az zamanBen anormal demedim zaten, set oyununda Fener’den iyiyiz demiş arkadaş biz sadece savunmada iyiyiz şuan. Set falan yok, temposuz kabız bir futbol var takımdaki bazı kanserleri henüz kesemediğimiz için. Fiziken de gerideyiz.
Geri dustuklerinde görmek lazım bunlari çok çabuk dağılacak gibilerHosuma gitmeyen 1 sonuc
Fener'i iyi kapanan bir takima karsi izlemek isterim
Yine de sonuna kadar yarista olacaklar buna eminim. Iyi adamlari var ve zorlanmadan gol atiyorlar
Bu dogru ama bunun iki uc yildir sampiyon olamamakla alakasi yok. Galatasaray son donemlerde tartismasiz en basarili kulup oldu, bu da entitled taraftarlarla doldurdu camiayi ozellikle veletler. Fener'i tiksinc yapan bu taraftar tiplemesidir, bununla mucadele etmezsek durum vahimfbnin 3 puanından ziyade bizim taraftarin gerceklerden uzak tavri beni korkutuyor
2-3 sene önce bu forumda olsun sosyal medyada olsun bizim taraftarlarimiz objektif yorumlar yapardi
maç sonu sosyal medyaya bakiyorum, haluklara falan bakıyorum 15 dakikadir hakemden bahsediyorlar, penalti pozisyonu yanlisti kirmizi yanlisti fln diyorlar kafayi yiyeceğim gercekten
tamam ben de fanatigim iş dışında günümün yarisindan fazlasi haber okumakla mac izlemekle geçiyor ama bu kadar subjektif hiç olmadım, bizim taraftarlar da böyle değildi, 2 yil şampiyon olamayinca iyice rotamizi antunun rotasina cevirdik sanki, en ufak şeyde hakeme saldiriyoruz
bugunku macta penaltiya penalti değil diyen var mi allah askina, veya kirmizi kartin haksiz kart oldugunu iddia eden var mi, maç özelinde hakemin tek hatalı kararı szalai'ye ilk yarida göstermedigi kart. tamam hakemi elestirdigimiz günler de gelecek ama bu mac o mac degil
son 15 dakikadir şoka girdim resmen yaw, böyle gidersek fener gibi 8-10 sene şampiyon olamayiz maalesef
Ligin formülü biraz da buFener de iyi futbol oynamıyor. Sadece iştahlı ve hızlı oynamaya çalışıyorlar. Bu sayede kötü de oynasalar rahat gol atıyorlar.
Bana hic de oyle gelmedi, uzun top attiklarinda hep is yapiyorlar Lincoln Emre Mor Valencia falan karistiriyor hep STSL savunmalarini. Cok cok iyi kapanan takimlar disinda gol atmakta zorlanmazlar. Savunmalari kotu ama STSL'de bunlari rezil edecek takim yok gibi, kimse o rezil savunmayi kolayca istismar edemiyorGeri dustuklerinde görmek lazım bunlari çok çabuk dağılacak gibiler