⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Muslera

Boey - Nelsson - Bardakci - Kazimcan

Torreira - Mitso

Hamza

Yunus - Seferovic - Mertens​

anholt un aklıyla oynamadığından okadar emiinim ki... başka çözüm varsa o da olur. ayrıca gecen maç girdikten sonra sürekli orta pozisyonu yaratabilmek için aradı. Çünkü başka bir çözüm kalmamıştı...
Anholt önünde Kerem ile oynuyor, kaptırdığı toplar takımın toplamından fazla oluyor Kerem'in bazen; diyeceksin Kazım'da oynadı. Evet sen varınla yoğunla gol aradığın dakikalarda. Şu anda çok acayip bir gereksiz linç var PvA için. Kazım ne yaptı yahu bizde ya da Altay'da da bu kadar yükseldiniz?

Anholt önünde Kerem ile oynuyor, kaptırdığı toplar takımın toplamından fazla oluyor Kerem'in bazen; diyeceksin Kazım'da oynadı. Evet sen varınla yoğunla gol aradığın dakikalarda. Şu anda çok acayip bir gereksiz linç var PvA için. Kazım ne yaptı yahu bizde ya da Altay'da da bu kadar yükseldiniz?
eyvallah hocam ama bir maçlık yorum yapmıyorum PVA için... ben adamın bir iki golü dışında pek bir aksiyonunu görmedim, orta kalitesi desen neredeyse hiç görmedim, pozisyon hataları rakip kaçırması vs. oldukça sorunlu olduğunu düşünüyorum. Geçen yılki başarısızlıkta sürekli oyanayan oyunculardan biri. O yüzden alternatifinin denenmesi mantıklı geliyor.

1660902405261-png.174282

minimum 3x "goooooooooooooooooooooooooooooooool" yazmak istiyorum

Geri
Üst Alt