⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Neyi zor zulümpiyatda mac
stad önemli değil - atmorfersiz maç (bizim tribün efektimiz yok) o manada.

ümraniye dişli olduğunu gösterdi - futbol açısından kolay değil bana göre (giresun maçında adamları çözemeyişimizi baz alırsak) bir kaç hafta daha lazım belli ki oturması için takımın.

stad önemli değil - atmorfersiz maç (bizim tribün efektimiz yok) o manada.

ümraniye dişli olduğunu gösterdi - futbol açısından kolay değil bana göre (giresun maçında adamları çözemeyişimizi baz alırsak) bir kaç hafta daha lazım belli ki oturması için takımın.
Kapanirlarsa zor fbye karsi gibi oynarlarsa kolay

Maçın Cuma olması iyi olmuş bir an önce Giresun mağlubiyetini telafi etmemiz lazım. Çok daha istekli ve daha uyumlu bir futbol ile kazanmamız gerekiyor. Giresun maçı nazarlık olsun önümüzde daha 34 maç var.

yunus ve kerem de serbest oynamalı ve defans arkasına kosu da yapmalılar
Bunu yapıyorlar aslında dünkü maçta 3-4 pozisyon var iyi koşu yaptıkları lakin orada bağlantıyı sağlaması istenen Akbaba o pasları atmayı denemiyor veya atamıyor Akbaba'da ciddi oyunumuzu bozdu dün.

umraniye iyi takim puan kaybi olabilir toparlanmamiz lazim

Torreira- Midtjö- Olivera 3'lüsü ile çıkmalıyız maça. Okan hoca panik değişikliğine ve çiftli forvete dönmeye bir son vermeli bu son 10 dk falan oynanabilir lakin elimizdeki santraforlar ile 45 dk oynanamaz.

Muslera
Boey - Nels - Abdül - Kazım
Torreira - Miço
Yunus - Sergio - Mertens
Sefer​

Nelsson takimda kalirsa boyle cikmaliyiz, bu 11 cikmazsa okan bey ile bozusurum

İyi takım değil, Fener kötüydü. Haftaya handikap yapacağımızı düşünüyorum bu haftanın aksine.

Ümraniye'ye kaybedersek eğer sonra zaten bir de Trabzonspor mağlubiyeti alırız ve ligi erkenden havlu atmış oluruz.

Kaptan
Deli-Sarı-Bomba-Ayaksız
Miço-ameyzing
Dolphin-Nötr-Bencil
Vitaminsiz

Geri
Üst Alt