⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Kaç defa yazdım bilmiyorum bu PVA topçu falan değil bize çok acil solbek lazım hemde çok acil.
Topçu değil çok ağır bir söylem ama izlemeye başladığımdan beri söylüyorum: çok savruk bir oyuncu. Alanını çok boş bırakıyor ve çok tehlikeli noktalarda basit/baskısız top kaybı yapıyor.

Tekniği bahsedildiği gibi iyi falan değil. Ortaları vesaire yüksek oranda bayağı kötü.

Bize ön alan baskısı yapan her takım istediğini alıyor çok garip. Teknik adamlar değişiyor futbolcular değişiyor ama bu değişmiyor uzun oynamak da günah sanki. Böyle olacaksa ön lan presine çare bulamayacaksınız kardeşim alın Bi pivot santrfor topu ona şiirin dönen toplara basın yok yani yapamıyor bıktım 4 senedir aynı teranwyi izlemekten.

1660933693703.webp

AHI var !!!!

Yerlilerde Yunusdan gerisi yalan. Yarımda Abdülkerim var iste.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Hep kalabalık geliyoruz ama kişisel mallıklardan atakları harcayıp dönüyoruz. Bu hocaya yazmaz , topçularımız hafif hıyar

Birazcik toparliyoruz derken yine top kaybi. Adamlar kapmiyor bile, sirf top kontrol ve pas hatasi.

Nelsson kardeşim Veziri çapraza kaydır. Atı da h4 e gel.

Bu takım,bu sene küme düşeceği den, önümüzdeki yıllarda takım oyununu taktiksel açıdan test ediyor,Okan hocamız!..

Toreira her atak başlangıcında yönlendirmeye geliyor da nelsson inatla ya Boey ya da muslera ile oynuyor, çok anlamsız hareketler yapıyoruz

Geri
Üst Alt