Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.906
- 39.707
- 2.953
Mertens 2ci yari 60da falan girmeli oyuna. Henuz hazir degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canavar gibi oynar o. Yada gene akbabayla baslicaz 2ci yarinin basinda lucas ve mertens gireceklucas 90 dk ya hazır olmayabilir.
Hazır olmadan oynatmak sakatlık riskine atıyor. varsın 2-3 hafta bunlardan %100 verim almayalım.Canavar gibi oynar o. Yada gene akbabayla baslicaz 2ci yarinin basinda lucas ve mertens girecek
Bravo üstat aynı kadroyu yazacaktım ben de. Bu hariç bir kadro ile çıkarsa Okan Hoca'dan şüphe etmeye başlarım. Mertens başlasın oynayabildiği kadar oynar sonra Kerem girer.-----------------------------Muslera--------------------------
Boey----------Nelson-----------------Abdül-----------Kazım
--------------------------Torreira-------------------------------
---------------Oliviera-------------Miço-----------------------
---------Yunus--------------Sefer------------Mertens---------
Çıkılması gereken kadro bu bence
Hazır olmayan Mertens, rakibi yorduğun zaman almak daha mantıklıdır.Bravo üstat aynı kadroyu yazacaktım ben de. Bu hariç bir kadro ile çıkarsa Okan Hoca'dan şüphe etmeye başlarım. Mertens başlasın oynayabildiği kadar oynar sonra Kerem girer.
Kerem'in kızağa çekilmesi lazım. Emre Kılınç oynasın ondan daha faydalı olur şu an için. Maalesef doğru düzgün kanat yok elimizde.Hazır olmayan Mertens, rakibi yorduğun zaman almak daha mantıklıdır.
bu adam 35 yaşında ve hazır olmadan oynatmak risklidir. Sırf Kerem'e ders verelim, taraftar tatmin olsun diye yıllık 4m maliyeti riske atmak iyi bir davranış değil. Kaldı ki Kerem'e olan nefret rakip taraftarda yok bu kadar.Kerem'in kızağa çekilmesi lazım. Emre Kılınç oynasın ondan daha faydalı olur şu an için. Maalesef doğru düzgün kanat yok elimizde.
2 tane taraftar grubu var toplam 4-5 bin kişi falan belki o da yokturUmarim bu mac da olimpiyatta oynanir. Kucuk bir stadta oynanirsa taraftar baskisi fazla olur. Olimpiyatta futbolcularin sesi duyuluyor resmen baski falan olmaz. Tabi umraniyenin taraftar gucu nasil oldugunu bilmeden yaptim bu yorumu
Nefretle alakası yok ki. Kendi adıma söylüyorum. Aşırı derecede formsuz ve faydadan çok zarar veriyor şu an takıma. Van Aanholt’la birlikte 1-2 maç dinlenseler iyi olacak. Forma adaletini sağlamak lazım. Hak etmeyen almasın formayı.bu adam 35 yaşında ve hazır olmadan oynatmak risklidir. Sırf Kerem'e ders verelim, taraftar tatmin olsun diye yıllık 4m maliyeti riske atmak iyi bir davranış değil. Kaldı ki Kerem'e olan nefret rakip taraftarda yok bu kadar.