⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

-----------------------------Muslera--------------------------

Boey----------Nelson-----------------Abdül-----------Kazım

--------------------------Torreira-------------------------------

---------------Oliviera-------------Miço-----------------------

---------Yunus--------------Sefer------------Mertens---------

Çıkılması gereken kadro bu bence

Mutlak 3 puan alınması gereken bir maç.

Kimin oynayıp kimin oynamadığı umrumda değil.

Umarim bu mac da olimpiyatta oynanir. Kucuk bir stadta oynanirsa taraftar baskisi fazla olur. Olimpiyatta futbolcularin sesi duyuluyor resmen baski falan olmaz. Tabi umraniyenin taraftar gucu nasil oldugunu bilmeden yaptim bu yorumu

Bu maçta da bahane arayacaksak geçmiş olsun öyle veya böyle kazanmalıyız. Giresun'u yeneme Ümraniye'yi yeneme kimi yeneceksiniz lan

Maç cuma günüymüş yav.

3. Haftaya galibiyetle başlayıp arkamıza yaslanalım lütfen.

muslera
boey nelsson abdülkerim pva
torreira sergio
yunus mertens kerem
sefo
Mitsö iyi de iki tane defansif özellikli adamla çıkmak lüks. Sergio oynamalı. Mertensin kondisyonu yoksa Mitsö Torreira Sergio olabilir

-----------------------------Muslera--------------------------

Boey----------Nelson-----------------Abdül-----------Kazım

--------------------------Torreira-------------------------------

---------------Oliviera-------------Miço-----------------------

---------Yunus--------------Sefer------------Mertens---------

Çıkılması gereken kadro bu bence
Bravo üstat aynı kadroyu yazacaktım ben de. Bu hariç bir kadro ile çıkarsa Okan Hoca'dan şüphe etmeye başlarım. Mertens başlasın oynayabildiği kadar oynar sonra Kerem girer.

Kerem'in kızağa çekilmesi lazım. Emre Kılınç oynasın ondan daha faydalı olur şu an için. Maalesef doğru düzgün kanat yok elimizde.
bu adam 35 yaşında ve hazır olmadan oynatmak risklidir. Sırf Kerem'e ders verelim, taraftar tatmin olsun diye yıllık 4m maliyeti riske atmak iyi bir davranış değil. Kaldı ki Kerem'e olan nefret rakip taraftarda yok bu kadar.

Umarim bu mac da olimpiyatta oynanir. Kucuk bir stadta oynanirsa taraftar baskisi fazla olur. Olimpiyatta futbolcularin sesi duyuluyor resmen baski falan olmaz. Tabi umraniyenin taraftar gucu nasil oldugunu bilmeden yaptim bu yorumu
2 tane taraftar grubu var toplam 4-5 bin kişi falan belki o da yoktur

bu adam 35 yaşında ve hazır olmadan oynatmak risklidir. Sırf Kerem'e ders verelim, taraftar tatmin olsun diye yıllık 4m maliyeti riske atmak iyi bir davranış değil. Kaldı ki Kerem'e olan nefret rakip taraftarda yok bu kadar.
Nefretle alakası yok ki. Kendi adıma söylüyorum. Aşırı derecede formsuz ve faydadan çok zarar veriyor şu an takıma. Van Aanholt’la birlikte 1-2 maç dinlenseler iyi olacak. Forma adaletini sağlamak lazım. Hak etmeyen almasın formayı.

Ulan nasil edecegiz ya. Bir puan alsak oper basimin ustune koyarim. Keske Ali Turap oynasa

Kazanırız, orta saha zafiyetimiz yok ileride doğru pasları vermeye başlayınca sonuçlar gelecek.

Geri
Üst Alt