⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Bu berbat oyunla maçı 1-0 alsak ne olacak, 3 puan alsak ne olacak almasam ne olacak. Yenilmek belki daha hayırlı olur, en azından gözümüzü boyayıp kendi kendimizi kandirmamis oluruz.

Halbuki şimdi sen Ümraniye denen süper lige yeni çıkmış vasat takımı kendi yarı sahasına hapsedip, en az 3-5 tane net gol pozisyonu bulmuş olman ve ilk yarıya en az 1-2 golle önde girmiş olman lazımdı. Yazık çok yazık. başkanlar gidiyor, teknik direktörler değişiyor, futbolcular transfer ediliyor, zihniyet değişmiyor, hep aynı.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Seferovic, Kerem ve Emre Akbaba cikip yerlerine Gomis, Mertens ve Berkan girerse bu maçı kazanırız. Sadece Seferovic'in cikip Gomis'in girmesi bile yeterli olabilir; ama çift forvete donersek orta saha bomboş kalır ve muhtemelen kontradan gol yiyip kaybederiz.

Organize atak yok , atak devamliligi saglayamiyoruz ,sete oturamiyoruz. Okan hocanın bir şeyleri değiştirmesi lazım. Her problem transferle çözülmez.

Evanderi ya da Scarpayı alacaktık topu ileri taşıyacak uzaktan sağlam şut çekecek adamımız yok babelden sonra şutörde kalmadı takımda

Cok garip bir mac, aklima gelen birkac konu:

- Bu lig harbiden amator bir lig. Kaliteli hali saha maci gibi. Top stop edemeyen, her baski sonrasi pozisyon olan, yandaki adama pas atamayan futbolcular ile dolu. Bu macta sadece ilk 20 dakika'da en az 10-15 basit amator hata yapildi. Lig siralamasinda neden 20'lige oynuyoruz beni surpriz etmiyor, eskiden rahatla yendigimiz Norvec, Srbistan, Kibris, Israel takimlari su anda bize rahatca kafa tutar hatta yener.

- Bu takimi 20-25 sene takip ediyorum, bu kadar dezorganize ve agir cekim bir ekip hatirlamiyorum. Kondisyon mu eksik, yoksa hava mi baskin anlamadim. Hem agir cekim gibi tempo, hemde aralarinda pas, kosu koordinasyonu sifir olan bir ekip. Sanki hayatinda ilk kez beraber oynayan, ve ilk kez futbol oynayan fit 11 kisiyi bulup sahaya surmusler.

- Seferovic orda gol yapmamasi aciklanabilir degil. Abi ne stres yapiyorsun daha 3. hafta ligde.

- Umraniyespor gercekten cok kotu bir takim.

- Kanatlarimiz SOS veriyor. Oyunda hic yoklar, oyun orta saha ile defans arasinda tikaniyor, Emre Akbaba yeteneksizliginden dolayi oyunu acamiyor ama kanatlar da dogru yerde durmayip olayi 3 kat zorlastiriyor. Kanatlarda alternatif kim emin degilim, ama futbol IQ'su dusuk Kerem ve ne oldugu hala belirsiz olan Yunus zorluyor bizi.

Mertens girmeli, Emre cikmali. Ve kanatlar uyarilmali. Her baskida gol pozisyonuna gireriz, Umraniye o derece kotu takim.

Bugün çok net emin oldum

Sorun hocada değil

Futbolcular çok kötü

Kim gelirse gelsin işi çok zor
Katilmiyorum. Ligdeki cop kadrolarla catir catir top oynatan teknik adamlar var. Ligin acik ara en kotu takimiyiz 2.5 mactir. 3-4 mac daha sabretcez artik. O zamana kadar bir duzen oturmazsa Okanla vakit kaybetmeye gerek yok.

Okan böyle malca isler yapacaksa yenilelim de kovulsun.Bu ne arkadas su maci kazansan nolacak ya.Antalya-Giresun-Umraniye hic birine ustunluk saglayamaz mi bi takim 225 dakikada.Son 5 haftaya girip de orta sıralarda oynayan takim gibi bi sey var sahada.Takim diyorum bakin iltifat bunlara.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oliviera: kesinlikle Selçuk İnan 2 ne etliye ne sütlüye karışıyor sahaya öylesine çıkmış sağlıklı spor için koşuyor

Pva: her şey ortada bir şey söylememe gerek yok

Kerem: acilen kesik yemesi gerek şöyle 5-10 maç oynamamalı

Emre: yorum yok herşey ortada

Seferoviç: asla bizim golcümüz değil

Geri
Üst Alt