Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 13.878
- 9.985
- 988
50 bin kişinin önünde Giresun’a yenilen takımımız bende heves bırakmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper Lig'de son şampiyonlara bak her takım genelde Lig'in ilk maçlarında transferlerini doğru zamanda yapmadığı için beraber oynayamadığı ilk maçlarda sıkıntı olmuş reis.Bu Giresunspor'u küçük görüyosunuz da geçen sene Beşiktaş'a deplasmanda 4 tane attı evinde yenilmedi berabere kaldı Fb maçlarının 2'sinde 1 maçını izledim penaltıyı kaçırmasalar kazanabilirlerdi hem de deplasmanda.Ts deplasma zorlandı Nwakaeme'nin kornerden gelen kafa golüyle 1-0 yendiler zor yendiler Ts evinde yenemedi Giresunspor'u son dklar da galibiyeti kaçırdı penaltıdan Bakasetas vurdu penaltıyı Okan çıkardı hem de 2 defa diye hatırlıyorum o maçta 1-1 bitmişti.Biraz yeni hocaya ve yeni takıma yeni başkana kredi verelim reis bu takım oturduğunda çok kolay maçlar kazanacaz.Yarın 1 galibiyet aldığımızda o hevesler gelir diyelim50 bin kişinin önünde Giresun’a yenilen takımımız bende heves bırakmadı.
Süper Lig'de son şampiyonlara bak her takım genelde Lig'in ilk maçlarında transferlerini doğru zamanda yapmadığı için beraber oynayamadığı ilk maçlarda sıkıntı olmuş reis.Bu Giresunspor'u küçük görüyosunuz da geçen sene Beşiktaş'a deplasmanda 4 tane attı evinde yenilmedi berabere kaldı Fb maçlarının 2'sinde 1 maçını izledim penaltıyı kaçırmasalar kazanabilirlerdi hem de deplasmanda.Ts deplasma zorlandı Nwakaeme'nin kornerden gelen kafa golüyle 1-0 yendiler zor yendiler Ts evinde yenemedi Giresunspor'u son dklar da galibiyeti kaçırdı penaltıdan Bakasetas vurdu penaltıyı Okan çıkardı hem de 2 defa diye hatırlıyorum o maçta 1-1 bitmişti.Biraz yeni hocaya ve yeni takıma yeni başkana kredi verelim reis bu takım oturduğunda çok kolay maçlar kazanacaz.Yarın 1 galibiyet aldığımızda o hevesler gelir diyelim![]()
Bırak gol atmayı, Olimpiyat Stadında rüzgardan uçmasın daMertens en az 3 gol çakacak bunlara