⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Emre kılınç mı daha yürümeyi sökemedi 2 senesi falan var

Yerliler iyi oynarsa bundan sonraki arenadaki puan kayıplarının suçunu , arenadaki sucukcu taraftara atacağım.

*stadi ve sevgili hocamizin muthis golunu hatirlama adina :

maca gelirsek,

ilk 11imiz belli olmus;

galatasaray xı: muslera, boey, nelsson, abdülkerim, aanholt, oliveira, torreira, emre akbaba, yunus, kerem, seferovic

sefer son iki macta cogunlukla yay icerisinde yalnizlari oynadi ,az topla bulustu.
yine aynisi olmamasi adina,,,,, ozellikle vurgulamak istedigim bolgelerimiz;
kanat beklerinin istasyon seklinde biri giderken diger kademe de kalmali.
giden kanat bekin de ortalari seferovic'in oldugu yere yapmalari- daga tasa degil.

yunus ve kerem son macta toplu topsuz_baski da ~ markaj da bocaladilar . bu da on alanda cogalma durumu, topu tam anlamiyla rakip yay civari ve icerisinde bol adamla olamamamiza sebebiyet verdi.

nacizane , bir diger nokta,
az sut atiyoruz. son mac sergio bir kac deneme yapti. daha cok olmasi gerekir diger isimlerden de.
kerem'in > pva ile uyumlu sekilde icli disli oynamayi on alanda oldugumuzda dusunmesi gerekir. <=> ice devamli kacip akbaba nin bolgesini de kaosa suruklememeli..... > oyle yapinca malesef ekstra dan rakip defansi da yaninda suruklediginden > yay onu, ne verkac, ne sut imkanimiza yonelik dolayisiyla sansimiz azaliyor....

* ruzgar var mi , zemin nasil , yabancilik cekecekmiyiz , gib gibi faktorler de bu tur stadlar da onem arz ediyor.
gecmiste cezasini cektik bu baglamda.

maca son olarak,

ben duran toplardan bugun sansimiz oldugunu dusunuyorum. golumuzu de bu baglamda bulmamiz olasi...
ortalarla bindirmelerle gol bulursak ayrica memnun olurum en basta soyledigim kanat beklerimizin dedigim turde oynamalari kaydiyla ,bu da olasiliklarda.

yunus ve kerem'in son mactaki gibi markaj vs gorecek mi sorusuna da macin ilk 20 dakikasi done olur gibi..
markaj dan vs siyrilip dikine cabuk toplarla kollektif ,tipki ilk macta attigimiz golun turu ataklari bu macta da gormemiz icin , daha sade basit ve kollektif top dolasimi ve secimleri yapmali ozellikle kanadin defansi ve ofansinda bulunan oyuncularimiz. bugun torreira nin nasil bri performans verecegi de kritik olacaktir suphesiz. gonul isterdiki sergio 'yu daha onde gorelim.

basarilar diliyorum takimimiza. bugun 3 puani oyle veya boyle aslanlarimiz alacaktir inancindayim. ister bir golle ister farkli sekilde. kazanacagimizi dusunuyorum.

Bu mac baya tempolu gecer Umraniye acik oynuyor. Emre Akbaba oynamasi dogru tercih pres yapmasi acisindan. Mertens bu haliyle simdilik 2. Yari topcusu olur.

Geri
Üst Alt