Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.207
- 66.318
- 4.843
tahmin edilen 11. zaten eldekilerle başkası çıkamazdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaman olarak 20-25 dk,nicelik olarak makatından kan gelene kadar@Sertan Nalbant dayı eseste camın önüne hoparlör koyup Gs marşları açsam ne kadar döverler beni takriben?
makata kadar açmayı düşünüyordum dayıZaman olarak 20-25 dk,nicelik olarak makatından kan gelene kadar
Sana soracaklarını mı zannediyorsun?makata kadar açmayı düşünüyordum dayı
nezaket gereği sormaları gerekir. Eskişehir medeni bir şehir.Sana soracaklarını mı zannediyorsun?
O kadar değil. Benim bile sopa yemişliği var GS forması giydim diye.nezaket gereği sormaları gerekir. Eskişehir medeni bir şehir.
Bahçeye doğru açtım dayı sesi. Yarın eskişehirhaber e çıkmam inşallahO kadar değil. Benim bile sopa yemişliği var GS forması giydim diye.
sopa bükülebiliyo muydu lastikimsi gibiO kadar değil. Benim bile sopa yemişliği var GS forması giydim diye.
Hayal kirikligi var mi kuzengencolar milli takımda sanırm
Yarın Eskişehir de ki adresini gazetelerden öğreneceğizBahçeye doğru açtım dayı sesi. Yarın eskişehirhaber e çıkmam inşallah
Eskişehir'de bir aslan vaasşldkdşasYarın Eskişehir de ki adresini gazetelerden öğreneceğiz
İyi