⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Temiz faul var ama hakem kör maymun.

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

sleep-patrick.gif

Hocadan çok umudum olmamasına rağmen zaman verilmesi gerektiğini düşünüyordum da bu kadar kötü bir oyunu ben bile beklemiyordum. Takım geleceğe dair hiçbir şey vaadetmiyor.

Pva 30 yaşına gelmişsin top kontrol etmeyi bilmiyosun hala nasıl yıllarca premier ligde oynadın sen

Kanatlar pas atmıyor kendileri vuruyor sürekli, Akbaba da pas dan habersiz, defans ta abdul ufacık hırs yok, Boey e laf ettik ama en iyilerden birisi, takımda uyumsuzluk mu dersin umursamazlık mı dersin var birşey. Takıma lider lazım muslera dan olmaz, saha içi kaptan olmalı hırslı...

Terim'in her sene daha kotu oyunu mirası devam ediyor. Gerçekten skorunda filan değilim abi Torrent dahi ara ara bir şeyler sunmuştu 3 haftadır bir tane organizasyon olmaz mı bir takımda koca yaz kampı yaptın bide bu takımla hoca olarak dokunuş nerde beni de bıraksan üç aşağı beş yukarı bu kadroyu çıkartırım ve en kotu bu kadar oynarlar

fizik gücmüz ve tempomuz yok
2.5 mac sonunda hala tek golümüz 90da gomis'in attigi gol
üretemiyoruz, ürettigimizde atamiyoruz.
takimi rahatlatacak 1-2 gol özgüven getirir

Gecen hafta Kerem ve PVA sac bas yoldurmustu
Bu hafta yine 11'de basladilar farkli bir sey beklemek aptallik ztn
Geçen haftanın 11'inden farklı bir tek Torreira var, Miço sakatlanmasa onu bile oynatmazdı
Doğru kadroyu bulabilmek için birkac oyuncunun sakatlanması gerekiyor gibi duruyor

Geri
Üst Alt