⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Bu takimin 3 senedir bariz gol atma sorunu var.

Rezalet

Tudor fişek gibi girmişti sezona, yine öyle olacak diye bir umut vardı içimde. Okan hiç iyi bir görüntü çizmiyor şu ana kadar. Takımın yarısından çoğu değişti mentalite yine yerlerlde.

@Sertan Nalbant @Orhan Tok Takım belediye park antremanı yapıyor, 5 kiloluk ağırlık barlarını 1 saat sağa sola çeviriyorlar dediğimde herşeyi sen mi biliyorsun dediniz. Oturun bakın takımın kondiyonuna iyi antreman yapmış mıyız değerlendirirsiniz.
Ben birşey demedim bir daha bak. Benim burada laf attığım adamlar belli. Bir tane daha nalbant var o dur.

Maçlarımız çok kısır geçiyor, Fener oynadığı son 3 maçta 11 gol attı, biz sadece 1 gol attık, onu da son dakikada sidik zoruyla. 90 dakika boyunca gol pozisyonu üretmekte çok zorlanıyoruz. Bulduğumuz 1-2 pozisyonu da kolayca harcıyorlar. İşimiz çok zor maalesef.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav 5. Dakikada adam 5 metredeyken pas verme fantazisi yaparsa kacirirsin tabiki.
O gol olsa mac suan farkli bir noktaya gelmis bile olabilirdi.

images (97).webp

Lan hani Van Aanholt yerine Kazımcan oynayacaktı. Sevinmiştik o kadar. Bunu yazan gazeteci kimdi? Aklıma düşmüşken söveyim

Geri
Üst Alt