⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Ya kafayı yiyeceğim ronaldoyu getir bu takımda aynı oynar böyle bir sorun var bizim takımda yok abi anlam veremiyorum adam yıllarca ingilitere premier ligte üst düzey oynamış bize gelince dokununca atıyor kendini yerden yere

Van aanholt, kerem, seferovic dökülüyorlar. Boey cok iyi yunus idare Eder., torreira daha iyi olacak. Oliveira cok iyi. Helal aslanm

Sahadakiler takim olamamis ki toplama takim resmen nelson denen arkadas net mac satmaya calisiyor yunus kerem akbaba kucuk takim oyuncusu boey potansiyeli bu kadar

Seferovic hic birsey soylemiyorum rezil bir oyuncu Oliviera Torereia disinda adam yok pva ya gelince ne diyim bu haliyle amator kumedr oynatmr anca

Gol mol atamaz bu takım. Belki şansa 1-0 alırız ikinci yarıda.

Büyük bir ihtimalle yine puan kaybı yaşayacağız. İnşallah maç sonu bu sözlerimi yerim. Bir kere de olsa şaşırtın lan beni!

Seferoviç
Kerem ve Akbaba yerine net Transferler lazım

Biz hala stoper sol bek sağ bek peşinde koşuyoruz

Bu takımın net 3 tane ihtiyacı var şu an

Santrafor, 10 no ve kanat !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazdan beri hic oyuncu transfer edilmedi ciddi ve kaliteli oyuncu transferi şart yoksa bu senede hava civa olacak gibi

Abi takım sürekli basit top kaybı yapmaktan geri koş, ileri koş, geri koş, ileri koş... Geçen senenin aynısı yani. Bu şekilde takım boyunu da kısaltamıyorsun, hücumda da çoğalamıyorsun, set oyunun da yalan oluyor. Oyuncular sürekli kendini yoruyor. Benim gördüğüm bundan ancak oyun kurucu özelliği olan bir kanat alıp (tercihen sol kanat) Kerem ya da Yunus'tan biriyle dönüşümlü oynamak. Başka türlü olur mu bilmiyorum.

Kişi bazlı eleştiri yapılacak maç olmuyor. Takım olarak isteksizlik, konsantrasyonsuzluk ve dağınıklık var.

isimli oyuncular transfer ettik ama terim'in bol kiralikli feghouli babel falcao statik kadrosunu andiriyor oynanan futbol. top gitmiyor, bekler bir sey yapamiyor, ileride sut cekecek fizikli oyuncu yok.

futbol seferovic'i birakmis gibi görünüyor.

Takimdaki bazi heriflere serbest takilin demisiz. Ulan sovdugumuz torrent bile oyunculara gorevi iteliyordu.
Şu keremi geride tutma huyunu kim cikartti lan saka misiniz kardesim siz.

Geri
Üst Alt