⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Gol mol atamaz bu takım. Belki şansa 1-0 alırız ikinci yarıda.

Büyük bir ihtimalle yine puan kaybı yaşayacağız. İnşallah maç sonu bu sözlerimi yerim. Bir kere de olsa şaşırtın lan beni!
biz kesin yeriz hele 60. dakikaya kadar gol atamazsak boşluk vericez kontradan tıklatırlar 1 tane en az

Oyuncular acayip saçmalıyor. Seferoviç'in ne yapmaya çalıştığını çözemedim hazırlık maçlarında oynadığıyla alakası yok özellikle o daha maçın başında harcadığı pozisyon aşırı saçmaydı. 2-2'ye iken o anlamsız pas verir gibi şutu. Nelsson'un kafa maçta değil zaten.

Koskoca Galatasaray Kerem_Yunus_Emre ye bel bağlayarak şampiyon olması gereken sezona böyle basladı komedi bu kadar.

Ulan seferovic orda pas mi verilir artik at onu. Zaten özgüven ve oyun diye birsey yok tamamen bitirdi takimi.

Skora gore yorum yapmayin gene sol bekimis yuzunden pozisyona donusecek ataklarimiz pozisyona donusemiyor.

Boey'i ve takımı görünce acaba diyorum hafta içi herkes evinde bireysel çalışsa da maç günleri mi toplansalar.
Zaten takıma geçen sene de kim gelse kendisini kaybetti futbolu unuttu. Takımda bir uyumsuzluk var hiç çalışmıyorlar sanki. Cicaldau yu arar olduk o girse Diagne ararız yada...

Geri
Üst Alt