Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Her hücum ve savunmada takım dizilişi değişiyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ilk yariyi izleyemedim, nasil oynuyoz?
bazı arkadaşlarKim ne derse desin Akbaba elinden geleni yapıyor tehlikeli olan bir kaç atakta o var ve hücum presi çok doğru uyguluyor. Kerem ve Yunus ikilis topsuz oyun çok zor.
Rahat ol maç döner, ileride pas organizasyonuna dahil olacak adam lazım. 2. Yarı mertens ve gomis girer değişir.Al berkani çıkar emreyi olivierayi cek öne çıkar keremi al mertensi maç bizim
Ciddi bastim ya 1.81 oran vardi
barca nın 1 tık altıIlk yariyi izleyemedim, nasil oynuyoz?
Nelson her zaman bu. Kapanan takimlarda is yapabilir ama oyun kuran takimda hep böyle görünür.Nelsson salın beni gideyim der gibi oynuyo
Müthiş gizemli kimse ne yaptığını bilmiyorIlk yariyi izleyemedim, nasil oynuyoz?
weh behTorrent diyenlere sövmek serbest olsun ltfn
Ya da kuş diye deşifre edip ihraç edilsin
Verdiği pasla futbolcuyu olcemeyiz vursa gol olsa golcünün hası dicektik. Ama bu formla bizim forvertimiz olamaz. Hak veriyorum sanaKerem yerine depay gelince sefer ronaldoya donusecek dogru dedin.
Adam kaleye 5 metreden pas verme pesinde yav. 6 pasta 1 tane de ayagindan kaçırdı.
Nereee hazirlik maclarinda yanindakini oynatan sefer nerede ligde kamil gibi bekleyen sefer.
Buna verecegimiz parayi burak icin versek o da gelirdi simdiye 3 golu vardi.
En çok topla oynayan oyuncumuz MusleraIlk yariyi izleyemedim, nasil oynuyoz?