Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.278
- 58.771
- 4.758
nevzatın photoshop yetenekleri muazzam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nevzatın photoshop yetenekleri muazzam
Fenerbahce Galatasaray'a Kerem icin 5 milyon Euro'luk bir teklifde bulunsa kabul eder miydiniz ? Cevabınız hayirsa Kerem elimizde patladı demek biraz yanlış. Kerem elimizde patladıysa Morutan ve Cicaldau neremizde patlamış oluyor ?Kimse istemedi be hocam. Elimizde patladı. Egosunu okşarsak belki faydası olur ilerde.
ziyaretçi olarak okumuştumLaptopu camdan asagiya atacam birazdan haberlerde cildirip laptopu firlatti diye okursaniz benim o
Renktaş fb veya başka bir takım farketmez 5m veren olsa hiç düşünmez gönderirdim.Fenerbahce Galatasaray'a Kerem icin 5 milyon Euro'luk bir teklifde bulunsa kabul eder miydiniz ? Cevabınız hayirsa Kerem elimizde patladı demek biraz yanlış. Kerem elimizde patladıysa Morutan ve Cicaldau neremizde patlamış oluyor ?
Kerem'i 5 milyona satmaya calissak kesin alicisi olur bence. Bende Kerem'in komple bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum ama Galatasaray'a maliyetini ve gecen sene verdigi katkiyi düşünürsek elde patladı demek biraz Kerem'e haksizlik gibi. Forumun genelinde Yunus Kerem'den çok daha iyi bir oyuncuymuş gibi kani var ama bence boyle düşünmek icin daha çok erken.Renktaş fb veya başka bir takım farketmez 5m veren olsa hiç düşünmez gönderirdim.
Bence geçen sene de takım o kadar kötüydü ki biz Kerem'i gereğinden fazla büyütmek zorunda kaldık, halbuki bu adam takımımızda en iyi ihtimalle bir yedek olmaktan öteye geçmemeliydi zaten.
Morutan ve Cica konusuna girmeye bile gerek yok.
Ayrıca eğer mümkün olsa bu 3 isimden sadece Morutan'on üzerine eğilirdim.
2. yarı oyunumuz umut verdi bana tbh
!!!gomissssssssssss daşağını yerimmmmmmmmmmmm senni,nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Antalya maçından sonra ben de aynısını yazmıştım adminler hemen sildi mesajımı. Sana sonuna kadar katılıyorum renkdaşımgomissssssssssss daşağını yerimmmmmmmmmmmm senni,nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn