⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Sacha boey'e verilen penaltı pozisyonu bizim lehimize bir durumda olsaydı hakem görmezden gelirdi var çağırsa verirdi belki öyle bir pozisyon 1-0 iken saniyesinde verdi penaltıyı bundan sonraki maçlarda daha fazla böyle işler olacak. Bugün ki gibi oyun olarak ezip geçmemiz lazım.
Zaten bunu düşündüğüm için çıkıp konuşmalıyız dedim renktaş

Adamlar anında reaksiyon gösteriyor bize karşı

Çıkıp her türlü konuşmalıyız

Hem sahada hem de saha dışında bunlara en ufak bir alan bırakmamalıyız

Aslında Konyaspor'a yenilmemiz iyi oldu o günde söyledim tüm seriler bitti beraber kalsak bu sefer yenilmezlik serisi diye medya rakiplere gaz verecekti şu an hiçbir gaz verecekleri konu kalmadı bazen böyle olması daha iyi oluyor diğer türlü rakipler seriyi bozmak için daha fazla motive oluyordu.

Pek takip etmiyorum ama geçen tolga Şahin fena konuşmamıştı beğenmiştim üslubunu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok onu gündeme oturtmak için demedim.O kötü bişey demiyor

Genel olarak söylüyorum

Türkiye’nin en büyük kulübünün temsilcisi yok

Kanala ofisboy alırken bile Fenerli olmasını istiyorlar..

Hangi takımı tutuyorsunuz?
Galatasaray yaz bakalım

İşe alacaklar mı ?

Gerçi ben de Fenerliyi almıyorum ama ben zaten tarafım :giggle:

Onlar taraf olamaz ama taraflar

Macin skorunu simdi görüyorum. Cok sevindim. Helal olsun takimimiza. Simdi gidim de bir özetini keyifle izleyeyim. Macin tekrarida oluyordu bu saatlerde yanilmiyorsam.

Yok onu gündeme oturtmak için demedim.O kötü bişey demiyor

Genel olarak söylüyorum

Türkiye’nin en büyük kulübünün temsilcisi yok

Kanala ofisboy alırken bile Fenerli olmasını istiyorlar..

Hangi takımı tutuyorsunuz?
Galatasaray yaz bakalım

İşe alacaklar mı ?

Gerçi ben de Fenerliyi almıyorum ama ben zaten tarafım :giggle:

Onlar taraf olamaz ama taraflar

Galatasaray maçından sonra Türkiyenin en büyük klübünün yorumcusunun olmaması tam bir kepazeliktir.Ama bu genel olarak böyle medyada diğerlerine göre bizim yorumcu sayısı çok az.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orsiiiiiiiccccccc

Koch seneye son senesine giriyor o yüzden Nelsson yerine iyi bir tercih olabilir 8-12 milyon civarına. Tabi Leeds'in küme düşmesi burada işi kolaylaştırır. Gerçi oyuncunun bu sezonki performansını hiç bilmiyorum o yüzden başka talibi olur mu, be olur bakmak lazım.

Geri
Üst Alt