⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Bu maç dikkatli olmak lazım aleyhimize kırmızı veya penaltı çalınabilir.O yüzden kontrollü oyunla 2-0 alalım.Nelsonun acısını çıkaracaklar.

Bu tip maclarda bir puanin onemini kavramamiz sart. Konya ile berabere kalsak bu mactaki beraberlik bizi sampiyon yapardi. Kesinlikle kaybetmememiz lazim. Gucleri yetiyosa tinerciler yensin bizi ama o macin hicbir onemi kalmaz minimum 4 puanla gidersek. Tinercilerde sikecilerde en az birer mac puan birakir bizim maclardan haric. Maci kilitlersek Alanya’nin bizden gol yememesi imkansiz. Klasik deplasman oyunumuzu oynamaliyiz. Konya’da bu stratejiden uzaklastik cezasi buyuk oldu.

Tinercileri rahat yenecez bu da burada dursun.

Screenshot_20230415-124159_Photos.webp

Konakta oldugunu duyunca ben

Alanya hala farioli den kalan pasla geriden çıkma oyunundan kurtulamamış. Ersun bize özel hazirlanacak. Biz press ve özelikle korner olsun duran top olsun çok iyi hazorlanmaliyiz. Alanya duran top savunmasında berbat bence

6-0'ın moral ve özgüven getirdiği bir gerçek. Kafalar rahat çıkacağız bu maça. Kalite kazanacak.

FBLI BASKANLARINA VE FBLI HOCALARINA KAYSERI TARIFESI ILE SOKUN

Basak yatacak fbye

doğranırız kırmızı kart algısı var 10 kişi kalırız

Daha öncede söylediğim gibi artık rakiplerin maçlarına bakarak sinirlenmiyorum açıkçası umrumda değil. Yapmamız gereken bu ligin en iyi takımı olarak kalan tüm maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olduktan sonra da rahat rahat son maçta Fener'i yenmek. Bu takım bunu yapacak güçte inanıyorum buna. Ortalama bir oyunumuzla bile bu maçı kazanmamız gerekiyor bir anormallik olmazsa.

Son düzenleme:
fbli olan herkes ve herseyi sportif anlamda öldürüp gömecegiz.
Ilk sirada alanya

Geri
Üst Alt