⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

umut güneş cezalıymış, rakibin en önemli oyuncularından biriydi.

alanya önceki senelerdeki alanya değil, puan durumunda da belli zaten

saha seyirci avantajı falan yok, davidson mavidson eskisi gibi etkili oyuncuları yok

yenmeliyiz bi şekilde

Saha içine dönelim.

Rakip lehine yapılan bu hataları, kulübümüzün taşaklı oyuncularına gösterin, tercüme edin.

Ahlaklı, takımına, emeğine sahip çıkacak karakterde oyuncularımız zaten sahada gereken cevabi verecektir.

Bu takımın tavanı belli. En yakın rakibini, kendi evinde, hem de inanılmaz kollanmasina rağmen eze eze 3 attı.

Bu maçı da ciddiye alırlarsa, mesaj vererek kazanırlar. Aynı Basaksehir 0-7 gibi, fb 0-3 gibi.

Karşı taraf her maç 3 penaltı ile başlasın. Top bizde. Eze eze şampiyon olacağız.

Bu hafta maçlar hafta arası olacağı için hafta sonu maç yönetenlerin çoğu hafta içi maç yönetmez. bu hafta sonu maç alamayan hakemler:

Halil Umut Meler
Abdülkadir Bitigen
Arda Kardeşler
Ali Şansalan
Kadir Sağlam
Zorbay Küçük
Bahattin Şimşek
Hüseyin Göçek
Suat Arslanboğa

Arda Kardeşler Kayseri deplasmanımızdan beri maçımızı alamıyor
Ali Şansalan Ads maçında Akbaba'yı atmadı.
Bahattin Şimşek Ads maçının VAR hakemiydi
Kadir Sağlam Başak maçımızın içine etti
Zorbay Konya maçında Ahmet Oğuz'u atmadı

Heriflere bak 1 tane canımızı yakmayan hakem yok bu sezon.

Göçek bu sezon hiç maçımızı almadı. Geçen sezonun başında Hatay maçında görev yapmış en son.
Suat Arslanboğa'ya büyük maç vermiyorlar hiç. Bu ikisi aslında çoğu hakemden eski ama Mhk tutmuyor fazla. Bu ikisi de olmaz.

Mustafa Kürşad Filiz gibi tecrübesiz hakem riskine girmezlerse Bitigen'le Meler kalıyor yine.

Bjk derbimize Nkoudou ve Abubakar'ı atmayan Atilla Karaoğlan'ı ve Bjk'nin Fb maçı için isyan ettiği Halil Umut'u atamazlar diye tahmin ediyorum. O maça tek aday Abdülkadir Bitigen bence. O yüzden onu bu maçta harcamak istemezler ve Meler verilir diye tahmin ediyorum.

Bjk maçına Mete'yi dahi atasalar bir bok olmaz

Alanya (d)
Karagümrük

Bu maxlari alirsak bjk macinda yenilebiliriz fark etmez

Bu maçı kaybettirecekler görün. Alanya da şampiyonluk maçı gibi oynar.

maç öncesi 7 hakemli toto lalesi hakkında video yapın şakası yok bu işin

Bu hafta maçlar hafta arası olacağı için hafta sonu maç yönetenlerin çoğu hafta içi maç yönetmez. bu hafta sonu maç alamayan hakemler:

Halil Umut Meler
Abdülkadir Bitigen
Arda Kardeşler
Ali Şansalan
Kadir Sağlam
Zorbay Küçük
Bahattin Şimşek
Hüseyin Göçek
Suat Arslanboğa

Arda Kardeşler Kayseri deplasmanımızdan beri maçımızı alamıyor
Ali Şansalan Ads maçında Akbaba'yı atmadı.
Bahattin Şimşek Ads maçının VAR hakemiydi
Kadir Sağlam Başak maçımızın içine etti
Zorbay Konya maçında Ahmet Oğuz'u atmadı

Heriflere bak 1 tane canımızı yakmayan hakem yok bu sezon.

Göçek bu sezon hiç maçımızı almadı. Geçen sezonun başında Hatay maçında görev yapmış en son.
Suat Arslanboğa'ya büyük maç vermiyorlar hiç. Bu ikisi aslında çoğu hakemden eski ama Mhk tutmuyor fazla. Bu ikisi de olmaz.

Mustafa Kürşad Filiz gibi tecrübesiz hakem riskine girmezlerse Bitigen'le Meler kalıyor yine.

Bjk derbimize Nkoudou ve Abubakar'ı atmayan Atilla Karaoğlan'ı ve Bjk'nin Fb maçı için isyan ettiği Halil Umut'u atamazlar diye tahmin ediyorum. O maça tek aday Abdülkadir Bitigen bence. O yüzden onu bu maçta harcamak istemezler ve Meler verilir diye tahmin ediyorum.
Göçek canımızı en cok yakan hakemlerden biri. Sırf galibiyetimizden sonra formali fotolari piyasaya cikmasin diye her mac bizi ezip biciyor herif. Tam bir kuş yalakasi.

TFF + MHK + Yayıncı kuruluşa karşı verdiğimiz şampiyonluk mücadelesinde takımımıza başarılar diliyorum.

kötü oynadığımız konya maçında bile net kaçırdığımız goller var. Dolayısıyla gerçekten kalan maçlarda rakibimiz yok. Acilen hakeme rağmen oynayabilme stratejisi geliştirmemiz gerekiyor. Sanırım çalışıyorlardır. Tek korkulacak senaryo telaş+hakem kombinasyonu. Alanya maçını ilk yarıda koparacak poziyonlar geleceğine eminim. Telaş büyük risk

Fb ile oynayan takımlar için de haftalardır dediğim gibi. Abi yaklaşmayın şu şarlatanlara zaten atamıyorlar. Bugünkü penaltı bunun net kanıtıdır. Dokunmanız yeterli hak hukuk hikaye. Yapışma yanında dikil yeter. poziyon yok maçta yahu

Bu tip durumlarda, duran toplar cok onemli bir isleve sahip dunku Kerem'in frikik golu gibi. Kisacasi, ekstralari da calismamiz gerekiyor. Frikik calistirmak olur, duran top organizasyonu olur, korner organizasyonu olur vs.. Ustune ek planlar lazim, atiyorum gecmiste Terim'in stoperleri forvete koymasi gibi. Aynisi demiyorum, hamle olarak hani, ornekliyorum. Son olarak, deplasmanda "yenilmemek" onemlidir. Baktin olmuyor, gitmiyor, bir sekilde yenilmemek lazim. Konya maci buna buyuk bir ornek.

Hangi tetikçiyi maça vereceklerini merak ediyorum. Atilla Karaoğlan 2 haftadır operasyon yapıyor beşiktaş'ın kopmasını engelledi maç verdiler fener'e kazandırdı maç vereceklerdir artık son bir görevi var bizim maça verirlerse şaşırmam.

Geri
Üst Alt