⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Alanya Ersun Yanal ile birlikte öyle korkulacak bir rakip değil.90 dakika boyunca kaleye gitmeyi düşünmeyen, ileride sprinter forveti de olmadığı için tehdit edici olamayan bir takım.Halbuki Farioli döneminde oyunu tutturduklarinda rakibi dağıtabiliyorlardi.İlk golü atsak bile ikinciyi yememek için yine kapanacaklar,o yüzden 0-1,0-2 gibi düşük skorlu bir maç bekliyorum.Defans göbekleri de çok sakar, penaltı yaparlar diye bekliyorum.BJK düştü,bu maçı kazanırsak FB de Başakşehir maçıyla birlikte havlu atacaktır, bekleyelim görelim.

Alanya Ersun Yanal ile birlikte öyle korkulacak bir rakip değil.90 dakika boyunca kaleye gitmeyi düşünmeyen, ileride sprinter forveti de olmadığı için tehdit edici olamayan bir takım.Halbuki Farioli döneminde oyunu tutturduklarinda rakibi dağıtabiliyorlardi.İlk golü atsak bile ikinciyi yememek için yine kapanacaklar,o yüzden 0-1,0-2 gibi düşük skorlu bir maç bekliyorum.Defans göbekleri de çok sakar, penaltı yaparlar diye bekliyorum.BJK düştü,bu maçı kazanırsak FB de Başakşehir maçıyla birlikte havlu atacaktır, bekleyelim görelim.
Stoper hatları çok kötü hem pozisyon almasını bilmiyorlar hem de çok fazla penaltı yaptırıyorlar ayrıca eski alışkanlıkları devam ediyor defanstan topla çıkmaya çalışıyorlar bence en kritik eksik Umut Güneş'in olmayacak olması uzun topla çıkma ihtimallerini zayıflatıyor, Leroy Fer baya ağır bir 6 numara Doumbia ve Lusamba driplingle topu sürmeyi seven futbolcu bizim orta alanda yapacağımız baskıda topu kapıp çok fazla pozisyona girmemize sebep olacaklar. Skor olarak ben biraz daha farklı bekliyorum Kayseri maçında da aynısını söylemiştim takım ritim yakaladı ilk yarı 0-3 görürsek de şaşırmam.

Defanslari bomba ortasahadan kaptigimiz toplar ile 3 0 koymamiz lazim.

Ankaragucu baskani fena bombaliyor
Bizim hakkimizi savunuyor

Ne savunması iyi misin sen ?
vay arkadaş nasıl bir orta oyunun içindeyiz. sivas x takıma maç kaybediyor rıza çalımbay çıkıp bizi konuşuyor, ankaragücü fenerbahçe maçında doğranıyor, başkanı çıkıp bizim adımızı veriyor. bu akşam zaten sahaya kuş sıçsa alanya başkanı kuşun galatasaray'lı olduğunu iddia edecek kadar fenerli biri zaten.

Beinsports da muhtemel 11'ler böyle tahminim 5'li defans oynayacaklar orta alanda Leroy Fer ve Doumbia ön libero özelliklerine sahip oyuncular 5-4-1 sistemi ile sahaya çıkarlar diye tahmin ediyorum. Ersun Yanal'ın geçmişteki hücum seven futbolu yerini tam tersi tamamen kapanıp hızlı ataklarla çıkmaya çalışan hoca profiline döndü. Antalyaspor da 1.5 sene ve Alanyaspor'a geldiğinden beri sürekli aynı sistemle rakibin oyununu bozmaya çalışıyorlar başka bir oyun planı yok.

Boey-Rashica-Mertens üçgenleriyle rakibin sol tarafından delip geçebiliriz. Muhtemelen penaltı yaptıracaklar bu kadar arkaya yaslanmış ve en çok penaltı yaptıran bir takımdan bahsediyoruz. Merkezde kapacağımız toplar sonrası da muhtemelen 2'ye 2 veya 3'e 3 gibi pozisyonları maç boyu fazlasıyla göreceğiz. Alanyaspor bu taktiğiyle duvara karşı futbol oynayacak o yüzden dayanamazlar.

Runarsson
Perreira - Furkan - Fatih - Rassoul - Balkovec
Efecan - Leroy Fer - Doumbia - Caveleiro
Ahmed Hassan

Icardi
Kerem - Mertens - Rashica
Oliveira - Torreira
Adekugbe - Abdülkerim - Nelsson - Boey
Muslera

Stoper hatları çok kötü hem pozisyon almasını bilmiyorlar hem de çok fazla penaltı yaptırıyorlar ayrıca eski alışkanlıkları devam ediyor defanstan topla çıkmaya çalışıyorlar bence en kritik eksik Umut Güneş'in olmayacak olması uzun topla çıkma ihtimallerini zayıflatıyor, Leroy Fer baya ağır bir 6 numara Doumbia ve Lusamba driplingle topu sürmeyi seven futbolcu bizim orta alanda yapacağımız baskıda topu kapıp çok fazla pozisyona girmemize sebep olacaklar. Skor olarak ben biraz daha farklı bekliyorum Kayseri maçında da aynısını söylemiştim takım ritim yakaladı ilk yarı 0-3 görürsek de şaşırmam.
Az skorlu beklemenin nedeni gol yeselerde hâlâ kapanacak olmaları.Benzer maçı Ersun Yanal Antalya başındayken de oynamıştık ve 0-1 kazanmıştık.Özellikle Lusampa oynarsa (Fatih,Fer,Efkan olacak deniyor) çok top kaybı yapar,Furkan da rakibe uzak, çok çalım yiyen bir tip,İcardi -Kerem penaltı alabilir.Sorun olabilecek Caveliero ama o da Boey 'in önünde olacak haliyle.İlk maçta Boey harici bir isimle birlikte 10 kişi kalsak yine kazandık Antep maçı gibi, özellikle seçilmiş bir karttı.Ritim bulduk, BJK+Başakşehir harici riskli maç yok gibi bu süreçte.Rakiplerin bizden önce bu fikstüre girmesi avantaj,biz de bedelini Türkiye Kupası 'da ödedik bu rakiplerden.

Bu oynanacak olan maçı şu şekilde beklemedeyiz temsili yav :D
arka-sokaklar-in-efsane-ismi-sevket-coruh-un-yeni-15564403-6997-m.jpg

Abi bide rica ediyorum artık kimse Anadolu klübü güzellemesi yapmasın. bu sene bu kadar cirkeflige ragmen sampiyon olursak ve secimi akepe kayberse muhtemelen bir cogu batacak olan bu yanda anadolu kulüplerinin. mevcut donemdeki kadar; yandas, fenerbahce yalaksi ve asagilik yonetimleein oldugu bir anadolu klup donemi hatirlamiyorum.

Alçaklar
Not. var mevzusu

bein'de operasyon tamam

Geri
Üst Alt