⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Alanya Ersun Yanal ile birlikte öyle korkulacak bir rakip değil.90 dakika boyunca kaleye gitmeyi düşünmeyen, ileride sprinter forveti de olmadığı için tehdit edici olamayan bir takım.Halbuki Farioli döneminde oyunu tutturduklarinda rakibi dağıtabiliyorlardi.İlk golü atsak bile ikinciyi yememek için yine kapanacaklar,o yüzden 0-1,0-2 gibi düşük skorlu bir maç bekliyorum.Defans göbekleri de çok sakar, penaltı yaparlar diye bekliyorum.BJK düştü,bu maçı kazanırsak FB de Başakşehir maçıyla birlikte havlu atacaktır, bekleyelim görelim.
Kadro kalitemizle birlikte tempomuzu sahaya yansıtırsak farklı galibiyet alma ihtimalimizi yüksek görüyorum özellikle Kerem ve Mertens bu maçta çok fırsat bulacaktır.

#GözümüzÜzerindeBitigen

1681825539508.webp

Kart konusunda hepsi birden görürse bu sefer Karagümrük maçı da zor hale gelir çok fazla kart görmeden 2/2 yapıp derbiye çıkarsak iş biter.

sıkışırsak ceza sahasında her iteklemede yeri boylayıp hakemin çevresine duvar örmeliyiz. vardaki lavuk vermek durumunda kalacaktır.
Zaten hakemin etrafını her kararda sarmamız lazım baskı altına almazsak bizi biçer baskı altına alırsak pozisyonlara çalarlar.

Takım hakem konusunda bir tık agresif olmalı kart görecek kadar değil elbette ama hakkımızı kolay yiyemeyeceğini saha içinde göstermeliyiz hakeme baskı yapmalıyız olabildiğince ki bunu yapabilecek tecrübeli oyuncu sayımız fazla

Boey ve Adekugbe’ye çok iş düşecek. Kanat bindirmelerini iyi sonlandırmamız lazım. Dağa taşa orta yapılacak maç değil. Kayseriden ders almışlardır full kapanacaklar tahminim.

Geri
Üst Alt