⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Hücumda etkisizdi ama sağ bek gibi müdahaleleri oldu Zaniolo yu sağa alırsa intihar olur Zaniolo kanat falan oynamaz mümkün değil daha bunu anlamamışsa hoca işimiz yaş

Zaniolo mertens yerine girip skor almalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben Milotun kosularini begendim akilli is yapiyo adam

zaniyi 45de kanada atarsak kafamıza sıkarız. acilen defansa yardım etmeyi öğrenmesi gerek, bunu öğrenmeden bu takımda max kolay maçta 10 numara oynar

Sevgili GALATASARAY'lılar.
Eziklerin 6 puan önünde bulunmaktayız.
Kendi sahamızda eziklere oynayacağımız maçta içinde olmak üzere 4 maç berabere kalsak bile ikili averajda yine öndeyiz.
Şunun şurasında iki galibiyet aldık mı sular seller!..

öyle deme dede

Orta saha göbeğini bazen çok boş bırakıyoruz orayı kapatmak lazim

kamera acilari cok kotu oldugundan oyunda kotu gozukuyor ama oyle kotu falan degiliz oyunun basinda iyiyken penalti biraz ritmi bozdu. kerem aktif degil pek. adekugbe de kotu. boey yalpaliyor o yuzden takim halinde oyunumuz zorlasiyor. genel de cok iyi olmasakta mac bizde gozukuyor

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simdilik herhangi bir degisiklik olmamali

Yapilan degisikligin ters tepme ihtimali de var ve belirli bir dakika dan sonra alanya bosluklar birakacak bunlari degerlendirecegiz insallah

sacha boey tokatlanmalı

kendine getirilmeli

Zor bir ikinci yarı olacak. İlk yarı Oliveira ve Torreira orta sahayı bıraktı adamlara. Bu yüzden Nelsson bir kaç defa orta sahaya kadar çıkmak zorunda kaldı. İkinci yarı bu ikilinin daha motive ve dikkatli olması lazım. Allah yardımcımız olsun.

Aşırı etkisiz.

Bu sene resmen sadece sağ kanadı kullanarak ligi perişan ettik.

Sol beke ofansı etkili birisi şart.
Sol ya da sağ bekte hücumda Mariano gibi bir adam olsa çok farklı şeyler konuşurduk. Beklerin 2’ye 1 yapamıyor oluşuna her maç üzülüyorum yahu. En azından birisi becerikli olsa ah. Neyse seneye artık

bir takım penaltı ile maç çevirir bizim ise aleyhimize saçma sapan penaltı çalınır

böyle lig olmaz olsun

şampiyonluk çok önemli bu sene her anlamda

Diğer maçta bizim Batuhan sakatlanarak çıkmış oyundan.
Viviano bize karşı oynayacak herhalde.

Geri
Üst Alt