Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Kırmızı kart çıksaydı belki ama FB alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu osterbilmemne kart gördü mü gornedi mi reyiz?Renkdaşları bilgilendirme postu: Oosterwolde 1 sarı kart aldı, 2. Sarıdan atılmadı olmadı ancak sarıyla oynuyor 2. Basmada aldı kartı.
Bu gotunu yaladiklari bebe bizim koca kafanın yarısı kadar bile kariyer yapamaclyacak sebebide işte bu mal fener medyası ve yoneticileriArda Szalai ye dönüyor:
„Genç Arda oyuna genislik kazandirdi“
Sergio topu defansa atiyor:
„Sergio geriye dönmek zorunda kaldi“
#BeinIptal
Yanlış biliyorsun dayıogluÇıktı diye biliyorum.
Kimse görmedi sari verildigini. Denize yapilana sari yese sonraki pozisyonda ucacakti.
Ben yazıyı okudum oosterwolde sarı diye o zaman bir hata var yayıncıdan kaynaklı. Hem nesine hem google sarı kartlı gösteriyor elemanı düzeltilmedi.Kimse görmedi sari verildigini. Denize yapilana sari yese sonraki pozisyonda ucacakti.
İnanacak tek bir insan da yoktur da kırmızı + penaltı + hakemin atak başlatamadan müdahale jokerleri var malesefne olursa olsun bu takimin bizi samiyende yenecegine birak fenerlileri rahmetli lefter bile inanmiyordur
Gördü diye yazıldı nesinede ve internette sarı kartlı görünüyordu ama renkdaşlar o yanlış diyor karışık 1 durum olduBu osterbilmemne kart gördü mü gornedi mi reyiz?
Mackolikte falan fb'de kart gören oyuncu gözükmüyor.