SL 22/23 H:30 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 19 Nisan

Fb bayağı eksik.

Bir gün önce, Gs Alanya'da show yapmış. Aksi olsa bu maçta stadyumda ciddi sayıda Fbli taraftar olurdu. Şimdi ise morali bozuk bir camia, hafta içi maçı. Fb için tam bir deplasman olacak. Hem seyirci desteği olmayacak, hem de oyuncuların pek motive olabileceğini düşünmüyorum.

Basaksehir ne kadar eskisi gibi olmasa da, yine ligin belli bir oyun kültürü olan takimlarindan biri.

Aşırı derecede absurtlukler olmaz ise, kendi evinde Ankaragucu'nu bile kiyak penalti ve son saniye golü ile g.t. zoru ile yenen Fb, bu maçta puan kaybetmeye çok çok yakın bence.

Ha tabi sonuçta 3 ihtimalli maç her şey olabilir.

screenshot_2023-04-02-23-18-08-07_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb-jpg.197262
Aksama yine fb space odasinda yan yana bu sekilde otururuz ins

Ligde penaltılar dışında maçların momentumunu direkt etkileyen bir mevzu daha var, o da basit fauller. Fenerli oyunculara kılınız değse faul çalınıyor. Haliyle sert bir oyun oynayamıyor rakipleri de.

ha rakipler de ne kadar oynamaya meraklı, orası da ayrı bir tartışma konusu.

1. Ofsayt Çizgisi Ayarı
2. Penaltı Jokeri
3. Erken Kırmızı Kart Jokeri

Sizce hangisi vuku bulur?
Beinsports çizgileri suya yatırmıştır şimdiden
Akşama esnek olsun diye

Penaltıyla ilgili özel ayet çıkarılmış zaten

Figeiredo çok atıyor kendini. Kırmızı ona kısmet olabiliri

bu arada önümüzdeki 6 maçı kazanırsak-fenerin tüm maçları kazanacağı varsayımında- lig otomatik bitiyor, fenerle oynayacağımız maçta ciddi motive olup coşkuyla fark atıp, şampiyonluk kutlamalıyız. o maçta da olası bir 3-4 farklı galibiyet fener için unutulmaz bir psikolojik yıkım yaratır.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lig her an bitebilir, sürekli penaltılarla tutunuyorlar. başakşehirin puan alması sürpriz olmaz.

Bu maçtan hiç umudum yok. Fenerbahçe’nin puan kaybına izin vereceklerini düşünmüyorum.

Koç, Göksel, Lale ve hakemler arasında yoğun bir telefon trafiği vardır muhtemelen.

Bu maçtan hiç umudum yok. Fenerbahçe’nin puan kaybına izin vereceklerini düşünmüyorum.

Koç, Göksel, Lale ve hakemler arasında yoğun bir telefon trafiği vardır muhtemelen.
kupa finali masadadır

Geri
Üst Alt