SL 22/23 H:30 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 19 Nisan

Başakşehir XI: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Mahmut, Aleksic, Deniz, Szysz, Figueiredo.

Fenerbahçe XI: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Oosterwolde, Arao, Crespo, Rossi, İrfan Can Kahveci, Arda, Valencia.

Penaltiiii dakika 3 Valencia.

Kırmıiiiziii kart sayın seyirciler. 12.dakika da Emre belezoglu itirazdan dolayı kırmızı kart gördu.

Bir kırmızı kart daha. Valencia'ya yapılan faulü hakem kırmızı kart olarak degerlendirdi ve Basaksehir 10 kişi kaldı. Dakika 38 fenerbahce 1-0 önde ve 1 kişi fazla oynayacak.

2.yarıda basaksehir daha etkili geliyor 10 kişi olmalarına rağmen. Bunu söyledikten 5 dakika sonra bir penaltıii daha fenerbahce'ye. Genç Arda yerde kaldı ve hakem tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi.

Maçın skoru Basaksehir 0 - 2 Fenerbahce.

Bunak herife bak kendini yere iyi atiyor diye arda balonunu forvete koymus

screenshot_2023-04-02-23-18-08-07_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb-jpg.197262
Aksama yine fb space odasinda yan yana bu sekilde otururuz ins
Başakşehir galibiyet alırsa maç sonunda Twitter Ses Odası'nda Cango'nun buzdolabına her vurduğunda şu şekil keyiflenecem ben temsili yav :D

Jorge Jesus: "İyi bir takıma karşı oynayacağız. Bugün dengeli bir maç bekliyorum. Fenerbahçe'nin kazanabilmesi için yüksek seviyede bir oyun sergilemesi gerekiyor. Kendimizden eminiz. Bakalım nasıl geçecek."

Jorge Jesus: "İyi bir takıma karşı oynayacağız. Bugün dengeli bir maç bekliyorum. Fenerbahçe'nin kazanabilmesi için yüksek seviyede bir oyun sergilemesi gerekiyor. Kendimizden eminiz. Bakalım nasıl geçecek."
Fenerbahçe’nin kazanabilmesi için hakemin ORTA oyunu sergilemesi gerekiyor. Bakalım nasıl düdükler çalacak.

Demeliydi

Hakem Suat Arslanboğa beyaz noktayı gösteriyor karar penaltı. Valencia topun başında..... Valenciağğğğ 0-1

Başakşehir bu maçı ancak valencia 3 penaltı kaçırırsa kazanır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

normalde lig bitmesi lazım ama yine izin vermeyecekler.Göstere göstere utanmazca yine bir penaltı uyduracaklar.

başakşehirin kadro kalitesi diplere düşmüş. 2 seneye kümeye oynarlar.

Emre'nin ciddi ciddi Fenerbahçe'den puan almak isteyeceğini düşünen var Emre yatar bu maca

Penaltıya kadar izleyeceğim maçı.
Sonra 20:33’de film izlemeye başlarım.

Geri
Üst Alt