- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Bu büyüklük canımı sıkmaya başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkaten çok ilginç ya bu mevzu. İki takım arasında uçurum var resmen. Her maç böyleler ve sadece 6 puan fark var aramızda.Bu takim nasil 6 puan gerimizde yaw
8,5 milyon euro bonservis verdiler kanks yavOosterwolde kazmasına 6 milyon vermiş olamazlar
Gözünüzü... Vallahi billahi yeter ya. Şu pozisyon var devreye girmedi. Haramzadeler.
Kesinlikle.Yıllarca goygoyunu yaptığımız, dalga geçtiğimiz Sabri'nin kanat oynayan genç hali bu arkadaştan 3 gömlek üstündü
Mümkün değil8,5 milyon euro bonservis verdiler kanks yav![]()
kart bile yok!!!!
Mahmut ve Aleksic'e fena taktım kafayı. Özellikle de Aleksic'eMahmut denen köpekten şikayetciyim
6 vermediler zaten üstad. 7 verdiler.Oosterwolde kazmasına 6 milyon vermiş olamazlar
fenerliler kızarmıyo mu bu itleri izlerkenValencia'nın penaltı beklediği pozisyon
Not: Valencia'yı İrfan Can Kahveci itti.
Ekli dosyayı görüntüle 198809
bu kadar salak olamazlar ya6 vermediler zaten üstad. 7 verdiler.![]()
Sabri Samet'in yaşı kadar maç kazandırmıştır bize...Yıllarca goygoyunu yaptığımız, dalga geçtiğimiz Sabri'nin kanat oynayan genç hali bu arkadaştan 3 gömlek üstündü
Figeredonun önünden aldığı topa ne sövdüm yavMahmut ve Aleksic'e fena taktım kafayı. Özellikle de Aleksic'e
Galatasaray'ı halemler kolluyormuş onlara görefenerliler kızarmıyo mu bu itleri izlerken