SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan

Fenerbahçe XI: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Mert Hakan, Arda, Emre, Valencia, Pedro

İstanbulspor XI: Alp Arda, Okan Erdoğan, Deli, Mehmet Yeşil, Tuncer Tuhan Aksu, Kerem Şen, Loshaj, Rroca, Ethemi, Eze.

Fatih Tekke 11 futbolcuyla maça çıkıyormuş.
Zahmet olmuş.

istanbulun çıktığı kadroya bak zaten bir şey beklemiyordum da bu kadroya bu rezil oyunlarına rağmen 6-7 tane atarlar ve kendilerini bir şey oynadıklarına inandırırlar şimdi.

Dede işi erkenden bitirmek için tüm top süren adamları sürmüş sahaya. Ama oyunu acamazlarsa boku yerler yedekte maçı çevirecek tek bir adam dahi yok

Giresun un kaybetmesi kötü oldu Adnan denen vasıfsız Giresun’a karşı topçu olduğunu hatırladı maalesef

Şimdi İstanbulspor için tam yatış maçına dönüştü

Bizim maçta hakemi de arkalarına alıp deli danalar gibi saldırırlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstanbulspor paf takımla falan mı çıkıyor böyle

İlk 11 de tam 5 oyuncusu bu sezon 5 maçın altında sahaya çıkmış yedeğin de yedeği oyuncular

İzlemeyin bu maçı takipte etmeyin siniriniz bozulur baştan söyleyim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Tekke: "Sosyal medyayı takip etmediğim için bilmiyorum. Geçen hafta söylemiştim. Kart cezası sınırdaki arkadaşlarımız eğer kart görmeseydi bugün zor oynatacaktım. Bugün Lokilo ile başlayamıyorum. 3 sarı kartı var. Ethemi sakatlık yaşadı ama bugün oynamak istedi." (beIN)

Büyük serefsiz bu

Geri
Üst Alt