Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.908
- 66.250
- 3.963
Battık...1 milyon TL basan bedavaya 100 bin TL kazanıyor öyle bir maç bankalar bile vermez...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Battık...1 milyon TL basan bedavaya 100 bin TL kazanıyor öyle bir maç bankalar bile vermez...
yarın yine atmaya devam eder ergenspor, şimdi ağlayıp uyumuşlardır.zangir zungur twit atip duruyorlardi, twitter hesabinda mac skorundan baska bir sey yok.
bunlarin sesi solugu cikmayinca ülke huzurlu ve mutlu uyku cekiyor arkadas.
Dün biz yenseydik, büyük ihtimal bugün son dk da atan fb olacaktı 3 puanı alacaktı ve biz yine sinir olacaktık. Böyle daha güzel oldu.Dün aldığımız 1 puana sevineyim mi, hâlâ kaybettiğimiz 2 puana mı üzüleyim bi türlü karar veremiyorum anasını satayım
Ölüm kalım maçında şampiyonluk için umutların arttığını düşündükleri anda gene yok oldular.B.k gibi geçen pazartesi günümü şenlendirdiler.
Işten eve geldiğimde yorgunluktan geberiyordum, bunların maçından sonra enerji yükledim. Öyle enerji doluyum ki, biraz sonra fitness'a bile gitmeyi düşündüm.
Teşekkürler Fenerbahçe.
KEYİFLENDİM
gercekten öyle yatabare gibi şut özürlüsü bir herif bile ilk defa gol atabılırAltay'da kötü kaleci fakat İrfan Can amatör gibi duruyor kalede.
Ister inanın ister inanmayın bu maç MS 0