SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan

Fener'in bu sezon en rahat galibiyetlerinden biri olur. Farklı kazanırlar.

hedef 1 milyon penaltı, arjantin nasıl wc aldıysa penaltılarla fb de penaltılarla sampıyon yapılmak isteniyor

Kendi maclarimiza konsantre olalım. Ufak bir seri ile işi bitireceğiz. Bunlara Trabzon maçına kadar puan biraktirmazlar.

maçkolikte muhtemel 11 de forvette eze vardı şimdi emir yazıyor, fatih tekke onu da mı oynatmayacak acaba, en iyi adamları. kaleci jensenn de cezalı, fbnin çok rahat kazanması lazım

4-1 bitecek büyü yapmışlar

Bizim maçada 3-3 demişler bildiler

Oyle laf olsun, totem olsun diye demiyorum cok rahat mac fenev ve sukelasi(!) icin. O nedenle bu macin "super lig de diger maclar" basligina alinmasi site yonetimi icin (storage, update vs..) kolay olacaktir. Net 3 puan baktin skor gecikiyor hakem jokeri zaten cepte ki oyle bir jokere bu macta gerek dahi kalmayacak. O yuzden bugun yaptigimiz puan kaybini bejeke maci ile telafi etmek zorundayiz.

Bizim maça kadar puan kaybetmezler hatta bizim maça bizden önde girerlerse şaşırmam.

sikecilerin farkli kazanacagini düsünüyorum ama rüyamda maci bildigin izledim. 1 0 öne gectiler 80 de. 90 da 1 1 oldu ve öyle bitti... etraftaki fenerliler sinir krizi geciriyordu

Izlemeyin kardesim. Gidin 2 saati sevdiklerinizle gecirin,

Geri
Üst Alt