SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan

maçkolikte muhtemel 11 de forvette eze vardı şimdi emir yazıyor, fatih tekke onu da mı oynatmayacak acaba, en iyi adamları. kaleci jensenn de cezalı, fbnin çok rahat kazanması lazım
Eze ve lokilo giresun maçına saklanıyor tekke açıkladı. Kaleci jensen, solbek duhaney, ön libero m.ba sarı kart cezalısı yani 5 as oynamayacak. Ayrıca hatay'dan gelen onur ergün'de sarı kart cezalısı.

1682317933271.webp

İstanbul hiç sahaya çıkmasa 3-0 hükmen sayılır. Bence iyi sonuç onlar için

Maç sold out. Maalesef şampiyonluk fişeğini ateşleyecekleri maç olacak. Ben bizim takıma Fenerbahçe ve hakemler kadar güvenmiyorum. Bizim takım illa puan kaybedecek. Normal bir takımız çünkü. Fenerbahçe ise puan falan kaybetmez bu hakem yönetimi, bu Valencia ve bu rakipler olduğu müddetçe. İstanbulspor şu anda bize konuk olsa şüpheyle bakarım ama Fener kesin yener. Biz zaten son dakikada kurtulmuştuk bunlara puan kaybetmekten. Fener ise donları indirmiş bunların eğilmesini bekliyor şu an büyük ihtimalle.

Fatih Tekke yedeklerle çıkacak. Bir şey beklemiyorum. Puan kaybedecekleri 2 maç var. Trabzon ve ve çok düşük bir ihtimal Giresun. Sivas ve Rıza maçı peşkeş çekecektir diğer maçların hepsini hakem yardımıyla alırlar.

Kaleye otobüs çekmekten başka çareleri yok İstanbul'un bugün fark bekliyorum fenerden 4-5 gol atarlar

Bari averajin icinden gecirtmr tekkr. 7 as oyuncusuz olacak

Herkesin çok rahat galip gelirler dediği ortamda insanın küçük de olsa acaba diyesi geliyor sonra bakıyorsun adamlar bir şey oynamasa bile penaltı jokeri, kart jokeri aklına geliyor tekrar vazgeçiyorsun ...

Bu ve bundan sonraki maçlardan herhangi bir beklentiye girip sonrasında hayal kırıklığı yaşamayın. Fener atmasa bile bir şekilde hakemler devreye girip penaltı, kırmızı vs. hallederler işi. Amaçları şampiyonluğu son maça taşımak mhk nın. o yüzden bu şer odağı camiaya en güzel dersi evimizde hoplatarak vermekten başka bir çözüm yok gibi görünüyor.

FATİH TEKKE , Fener yalamayı seven bir insan. Her fırsatta Fener'i övüyor, 1 puan almak istediklerini bile düşünmüyorum.

Bu maçı takip edip tiyatro seyircisi olmayın.

Antrenman maçı olur. Farklı kazanıp havaya girsinler hatta. Sivas, Giresun, Trabzon maçlarının en az ikisinde puan kaybı yaparlar o havayla.

Bence hiç kolay maç değil. Siz öyle düşünün de bu maçta fenerbahçe berabere kalacak gibi hissediyorum.

Geçmiş maç istatistiklerine baktım istanbulsporun adamlar beşiktaş maçında bjk ile aynı şut sayısına ulaşmış. Fenere karşı da etkili olabilirler. Keza fenerin defansı gerçekten kötü.

Ota b*ka penaltı faktörü devreye girmezse 1 puanla biter maç.

Eze ve lokilo giresun maçına saklanıyor tekke açıkladı. Kaleci jensen, solbek duhaney, ön libero m.ba sarı kart cezalısı yani 5 as oynamayacak. Ayrıca hatay'dan gelen onur ergün'de sarı kart cezalısı.
Valla bir gülme tuttu, bu nedir ya? Dokuz ayın çarşambası bir araya gelmiş, onda da fb maçını bulmuş yani... Hiç şaşırmadık. As kadrosu neydi ki, yedekleri ne yapsın bunların...

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antrenman maçı olur. Farklı kazanıp havaya girsinler hatta. Sivas, Giresun, Trabzon maçlarının en az ikisinde puan kaybı yaparlar o havayla.

tersi daha mümkün aslında

bu maçta biz kaybetmişken kazanamazlarsa o stadı başlarına yıkarlar ve sonraki maçlarda da koparlar

Maçtan puan kaybı beklentim yok ama Valencia Emre mor sivasta olmasa iyi olur

4-0 alir Fener gibime geliyor.

Geri
Üst Alt