Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Kaleci ve hakem kayırması olmasa bu takımı da yememeyeceklerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç hoş bir yerde kalmamıştık Sayın Sıddık SaraylıNerde kalmıştık...
Sizin sayfada da aynı reklamlar var mı?Forumda ki reklamlar çok değişik.
dayı alzeimer mısın 2 msjıda sen yazmıssınSizin sayfada da aynı reklamlar var mı?
Tamam ben de Kayseri ve Alanya maçında iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama onun dışında Karagümrük maçında berbattık. Zaten herhangi bir takım neredeyse 1-0 önde başladığı maçta 30 dakikada 3 gol yerse kötü oynamıştır. Onun dışında 80 küsürüncü dakikada beraberliği bulmuşsun öyle ya da böyle. Gidip bir pozisyon bile bulamadın rakip kalede. Fenerbahçe şu leş oyunlar bile son dakikalarda öyle bir yığıyor ki oyunu rakip kaleye elbet bir yerine çarpıyor toplar giriyor. Biz orta bile açamadık doğru dürüst. Ben Karagümrük maçında galibiyetin uzaylılar dünyaya inse yine de bizim alacağımızı düşünüyordum. İnanılmaz üzgünüm. Hatta resmen takıma küstüm dünkü maç sonrası. İçime dert oldu resmen maçTamam her şeye pesimist bakıyorsun saygı duyarım da dün de dahil Kayseri Alanya K.gümrük maçlarında leş gibi falan oynamadık. Leş futbol = fbnin çevirdiği maçlar.
Sivasin kart sınırındaki topçuları kim acaba
Gaz almalık bir durum olmaz. Bu maçta verseler o maçta da verirler. Onlar haksız bir penaltı vermezse rakipler gerizekalı gibi haklı bir penaltıya sebebiyet verirler.Vereceklerse penaltıyı bu maç verip gaz alsınlar. sivas ve giresunda sıkıştıklarında vermesinler
Ufak bir beyin ameliyatı sonrası biraz unutkanlık var ama fenere kaydığımız maçları hatırlıyorum.dayı alzeimer mısın 2 msjıda sen yazmıssın
Şimdiden diyebiliriz zaten bu lafı. Futbolun adaleti olsaydı bunlar Ankaragücü ve Başakşehir'i yenemezdi.fbliler bu sene şampiyon olursa futbolun adaleti yok demektir bu ülkede