Oliveira ilk penaltici olmali. O yoksa Mertens. Icardi akla bile gelmemeli.Icardinin kariyeri de böyle neden ısrarla buna kullanduriyoeuz anlamıyorum. Sergio kullanmali
Oliveira ilk penaltici olmali. O yoksa Mertens. Icardi akla bile gelmemeli.Icardinin kariyeri de böyle neden ısrarla buna kullanduriyoeuz anlamıyorum. Sergio kullanmali
Terse yatırdı ya olsun sjsjsjsO da pek iyi vurmadı aslında.
En iyisi takımın gerçek yıldızı penaltıları çalışsın antrenmanlarda ve o kullansın penaltıları. Tabi ki Kerem'den bahsediyorum.
Bilmiyordum gerçekten iyiymiş istatistik.Terse yatırdı ya olsun sjsjsjs
Btw sergionu baya iyi istatistigi 18/20
İcardi 32/41
Sapık mısın arkadaş sen?
Aslinda motive olsalar Treze, Visca, Bakesetas filan cok problem cikartirSivas'tan 4 yemiş Trabzon'dan hayır beklemeyelim. Trabzon'un kendine hayrı yok.
.Bayernde kendi yiyor realde arsenal da city de ne biliyoruz yarın istanbulun puan veya puanlar almayacağını hemen herkes 4 puan yazmış oynanmadan kazanılmadığını bu maçta herkes görmüştür
Genel haftaya bakında daha güzel oldu pazar günü hepimiz üzgün uyuduk ama 2 gündür herkesin keyfi normal galibiyetten daha iyi hale geldi belki biz kazansak bunlarda kazanırdı o zaman da halen ümitleri olurdu 2 haftadır son dakika kazanırken son dakika da yiyip yıkıldılar. Bu sezon istesek böyle denk getirmezdik.Çok yazık oldu. İlk defa bir İstanbul takımına puan kaybettik. Çok da pisi pisine gerçekleşti
İkinci yarıdaki, özellikle 60'tan sonraki hüviyetimiz hayli can sıkıcıydı
2. yarıdaki oyun planı bilinçli yapıldı. Set oyununu tercih etti hoca. Defans arkası boşluk bırakıp pozisyon vermek istemedi. Takım gol yeseydi oyun biterdi. Zaten pozisyon vermedik 2. yarı ve öne geçecek fırsatlarımız da oldu. Özellikle penaltı girse zaten olay çözülecekti ve taktik tutacaktı.Çok yazık oldu. İlk defa bir İstanbul takımına puan kaybettik. Çok da pisi pisine gerçekleşti
İkinci yarıdaki, özellikle 60'tan sonraki hüviyetimiz hayli can sıkıcıydı. Takım bunu çok yaşadı bu sezon, sakin kalıp ağırlık koyup pozisyonlar bulma işini istikrara bağlamamız şart. Bu olmadan oyunumuza güçlü demek zor
İkinci yarıdaki oyun bizim değil Karagümrük'ün tercihiydi maalesef2. yarıdaki oyun planı bilinçli yapıldı. Set oyununu tercih etti hoca. Defans arkası boşluk bırakıp pozisyon vermek istemedi. Takım gol yeseydi oyun biterdi. Zaten pozisyon vermedik 2. yarı ve öne geçecek fırsatlarımız da oldu. Özellikle penaltı girse zaten olay çözülecekti ve taktik tutacaktı.
Maçın tekrarını bulabileceğim bir link var mı?
penalti / gol oranımız ligin en kötüsü vay beHerhalde çok gündem olunca bu tablodaki anormal istatistiği kapatmak için uğraşıyorlar bir süredir.
Süper Lig - Alınan penaltılar
Diese Statistik der Süper Lig gibt Aufschluss, welcher Verein die meisten Elfmeter in der 24/25 erhalten hat und es wird zusätzlich die Erfolgsquote angezeigt.www.transfermarkt.com.tr