⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Öncelikli amaç ihtiyatlı bir şekilde 1 puanı almaya yönelik olmalı.

Kerem barış yunus mertens 4 lusuyle başlayabilir miyiz acaba. Bi yandanda orta sahayi 3 lememiz lazim artik diyorum son düzlükte hata payi çok az.

Fener muhtemelen bugün kazanır. Sivas bugün yenilirse güzel olur haftaya asılırlar ama kazanırlarsa fener maçına asılcaklarını sanmıyorum o maçtan 4 gün sonra kupa maçları var onu düşünebilirler. O yüzden benim düşüncem biz bu maça 1 puan önde çıkarız. Derbi bu 3 ihtimalli maç şansada ihtiyacımız olacak şans bizimle olsun ne diyeyim.

Akşamki gibi basit hatalar yapmazsa takım yenilmeyiz. Biz kaliteli bir takımız ve her ana gol atabilecek yetenekli ayaklarımız mevcut.

Gumrugu yensek bu maçta beraberlik lüksümüz vardı fakat şu an mutlaka kazanmamız lazım maalesef kendi ellerimizle sikecilere liderliği sunmaya geldik umarım sacmalamayiz

Allahın izniyle yeneriz ama sonuç ne olursa olsun şampiyonuz. Puan kaybetme ihtimalimiz olan tek maç. Fener Trabzonda puan kaybeder. Son maç a çıkmadan şampiyonluğu garantilemiş oluruz.

Büyük maçlardaki oyunu oynarsak yenilmeyiz... Beşiktaş hücumda fena gözükmese de büyükler arasında savunma hattı en kötü olan takım olabilir her an hata yapmaya müsaitler ...

Beşiktaş'ı çok bilmiyorum ama Şenol hoca bizi yenmek için şu maça baksa bizi çözer aslında, Karagümrük ne yaptı ? Abdülkerimi kapattılar, oyunu nellson boey rashica gibi 3 tane teknik kapasitesi yetersiz oyuncu tarafına yönlendirdi, ondan sonra da merkezi kapatip hep beklere top aldırdı, boey ve adekugbe muhtemelen rekor topla buluşma yapmistir, ikinci olarak da musleraya baskı yapıp hataya zorladılar çünkü biliyorlar ki, Muslera yanına bile zor pas verecek bir tekniği var, o da 2. Golü getirdi, yani kısaca, Apoyu kapat, oyunu sağa yönlendir, musleraya baskı yap,3 gol at
Yav öyle bir anatiyonki Karagümrük bizi bizi kitledi sanirsin

Fener deplasmanı gibi Berkanlı, Duboisli bir takım mı tercih etsek acaba ... Okan Buruk için çok ciddi sınav olacak...

Geri
Üst Alt