⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

arkadaşlar misafir seyirci olacakmı ona göre bilet kovalayalım

Kesinlikle Okan hocanın ilk 11 tercihi skoru belirler.
Redmond önünde Adekugbe oynarsa çok sıkıntı çakar bu yüzden Dubois başlar diye düşünüyorum Kazımcan da çok sık ileri çıkıp geriye dönmüyor o kanadın boş kalmaması lazım bütün atakları sağ kanattan o eziklerin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim takımın ilk 30 dk kafası bu mactaydi. Bu maçı almazsanız soverim cezamida paşa pasa çekerim. 2006dan beri küfür bilmez biri olarak forumda bilinirdim, bu sene sürekli myc yiyorum hakemlerden dolayı. Takıma kötü sözler etmek istemiyorum

Hakem galibiyete izin vermez, 1 puan iyi.

IMG_20230424_105138.webp

:red: :red: :red:

Olası puan kaybında şampiyonluğa veda ederiz ki puan kaybı olacaktır . ulan Karagümrük nasıl yenemedik hala elim ayagim titriyor içim soğumuyor
Sanırım sen Galatasaray'ı hiç tanıyamamışsın bugüne kadar, bizi başka ezik kulüplerle bir tutma. Puan kaybetsek bile Fener bizi geçemiyor.

Gerçekten anlamıyorum böyle korkan adamları. Takımına bu kadar az güveniyorsan başka takıma yönelmeni tavsiye ederim.

Biz neleri aştık, bunu mu aşamayacağız. Komik duruma düşüyorsunuz şöyle yorumlarla cidden.

İstanbul İl Güvenlik Kurulu, Beşiktaş - Galatasaray derbisine misafir takım taraftarlarının alınmayacağını açıkladı.

Son 5 deplasmanda beraberlik bile yok full mağlubiyet.

Olası puan kaybında şampiyonluğa veda ederiz ki puan kaybı olacaktır . ulan Karagümrük nasıl yenemedik hala elim ayagim titriyor içim soğumuyor
FB'yi yendiğimiz maçtan sonra 4 puan + ikili averaj ile liderdik, bugün FB kazanırsa yine aynı durum olacak. Olası bir puan kaybında ise bize sadece 1 tık yaklaşırlar ama buna fırsat vermeyeceğiz.

Ortada bu kadar panik havası yapacak bir durum yok.

Screenshot_20230424-120334_Mackolik.jpg

Tjkyi ligde deplasmanda en son yenen kadro. Sene 2015

Geri
Üst Alt