⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Mertens maçı çözecek adamlardan biri.

Hele ki bu tarz deplasman maçlarında.

Rashica'da kontra da en önemli silahımız.

Barış ancak yorulan olursa girebilir 11'e.

Fenerbahçe maçı gibi Barış'ı öne atıp Icardi'yi yedek oturtma ihtimali bile Rashica-Mertens'ten birinin kesilmesi ihtimalinden fazla.

o iş olmaz kadro bozulmasına gerek yok

bence kazımcan oynamalı oynadığı her maçta adekugbeden daha iyiydi de hoca yıpranmasın diye oynatmıyor sanırım hak da veriyorum böyle mal taraftar varken.
Dobuisi oynayacak diye söyledim zaten. Rashisca tam bu maçta lazım bize

İstediğimiz futbolu oynayıp golleri atarsak hakemlik bir pozisyon yaratılmazsa hakem makem hikaye. Ama fırsatını verirsek affetmeyecekler.

Sansalan derbilerde nasıldı hatırlamıyorum lakin hakem ataması yapilmadan önce ağırlık koyulmali

Barış sağ kanatta oynayacaksa en azından ilk yarıda tamamen kontraatak odaklı bir anlayış olacak demektir.

Okan hoca Barışı TS derbisinde oynattı ve rezalet oynadı, bir daha ilk 11 oynatacagini sanmıyorum çünkü risk

Bu maç için bjkden çok kardeşi febe çalışıyor inanılmaz oyunlar dönüyor yönetimin tff ziyareti önemli açıklamada gelecektir diye düşünüyorum.

Gecen hafta cok yazdim ama Gumruk'e puan verdik. Insallah yine nazar olmaz.
Neyse, benim icin beraberlik de maglubiyet de ayni ( fener bizim maca kadar hic puan kaybetmezse)
Onun icin mutlaka galibiyet icin cikmaliyiz.

Biz niye bir arayış içindeyiz yav onu keselim bunu koyalım neyse standart 11'miz çıkıp oynayalım neyine yani bu kadar dava altı üstü Bjk yani hiçbir şey oynamayan FB Valencia malı olmasa içlerinden geçiyordu

Geri
Üst Alt