⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

En iyi kadrolarını Eren Derdiyokla, Josueyle filan yeniyorduk mallıklar yapılmasa sanki bana real, kimse gereksiz yüceltilmesin panik ortamı oluşturulmasın gereksiz.
Oldu da iyi futbol oynadık kaybettik yine kaybedeceğimiz tek şey puan olur başka bir şey olmaz en kötü senaryo da bile son maç kaderini kendi evinde büyük taraftarınla birlikte verebiliyorsun 5 maçın 3'ünü kaybetsen son maç yendiğin taktirde bile şampiyonsun. Sene başı bu maç öncesi 6 puan önde gireceğiz deseler gözü kapalı herkes kabul ederdi.

Welinton oynarsa çok iyi olur bu arada. Penaltı, kırmızı kart, top ıskalama, duruş hatası vs çok şey vaaden bir oyuncu.

Oldu da iyi futbol oynadık kaybettik yine kaybedeceğimiz tek şey puan olur başka bir şey olmaz en kötü senaryo da bile son maç kaderini kendi evinde büyük taraftarınla birlikte verebiliyorsun 5 maçın 3'ünü kaybetsen son maç yendiğin taktirde bile şampiyonsun. Sene başı bu maç öncesi 6 puan önde gireceğiz deseler gözü kapalı herkes kabul ederdi.
Aslında böylesi daha iyi favori görülmediğimiz derbilerde hep futbol dersi veriyoruz bu kuş familyasına, farklı bir senaryo beklemiyorum yine :)

Bu maçı kahvede seyrediyordum maçın son 10 dakikasına girildiği an fenerliler formaları ve bayrakları çıkardılar şampiyonluğu kutlamaya hazırlanıyorlardı belki 1000 defa vursan 1 top oraya gider o da gitti gol oldu vurduğu an 92:43 dışarı gitse aut atışında maç bitecek. Hepsi golden sonra kaçtı 1 sonra ki haftada muazzam bir hikayeyle şampiyonluğu kazandık. Ayrıca tarihimiz boyunca bunlara karşı hep şansımız dönmüştür yarın da döner.

Fener bizi 3 farklı yenerse genel averajda geçerler bu arada

Şu an bizim +44
Fenerin +38

+3 fenere -3 bize yazdigimizda 0’lanıyor. Fener tüm maçlarını kazanmak zorunda oldugu icin bir şekilde genel averajda bizi geçiyorlar
Emre Zeytinsiz
Emreli Zeytin
Emresiz Zeytinli
Zeytinre Emli

Nedense bazı arkadaşlar gibi rahat olamıyorum play off sistemli sene gibi son dakika son düdük çalıncaya kadar stres halindeyim.
Ne Hakeme ne tff ye ne de ülkedeki yönetime güvenim yok hersey senaryo gibi geliyor bugün bastakiler isteseler feneri şampiyon yaparlar bunu hepimiz biliyoruz .
Taraftar baskı oluşturmalı her anlamda .

Nolursa olsun son maçta yaptığımız malliklari yapmamaliyiz 1 puan bile çok kıymetli yeterki yenilmeyelim

Nolursa olsun son maçta yaptığımız malliklari yapmamaliyiz 1 puan bile çok kıymetli yeterki yenilmeyelim
Zaten o yüzden Dubois-Barış(Yunus) yapıp defansı sağlam tutmalıyız önce 1 puanı garanti şekilde oynayıp ayağımıza fırsat gelirse de değerlendirirsek başka olur.

Boş beleş isteksiz başlarsak ne olduğunu anlamadım 2 olur. Beşiktaş tempo yaptığında maçı soğutup sonrasında istekli sert oynamalıyız. Böyle hertürlü koyarız çok rahatım.

Sol bekde sıkıntı yaşıyoruz Duboıs i oynatmak zorundayız. Rashica nın takım savunmasına yarıdımı çok iyi, kötü sonuçta her türlü eleştirilir. Şans Okan hocanın yanında olsun.

IMG_20230429_220531.webp

Hayat bitti

Geri
Üst Alt