⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Gönlümüzden bu maç kazanmak geçiyo ama burda hep 1 hakemlerin Beşiktaş'ı kollamasından dolayı 1 puan almakta iyidir..
1682798700219.webp

Fenerin bizim maça kadar tüm maçları kazandığı senaryoda 6 maçta 3 beraberlik alınması dahilinde son derbide hem galibiyet hem beraberlik yetecektir. Öncelikli 1 puan arkayı boşaltmadan doğru kompakt oyunu oynayıp fırsat vermeden beşiktaşın arkasındaki boşluğu işleyip 3 puanı düşünmeliyiz.

Geçen sene Trabzonspor son dakikalarda beşiktaş gol için yüklenirken kontra yakalayıp atmıştı bizde aynı şekilde maç boyu set futbolu değil en tehlikeli futbolumuz olan geçiş oyunu üzerinden hareket etmeliyiz. Kaptığımız toplarda defans arkasına işlersek kırmızı da aldırırız gol de buluruz.

Adekube yerine deprem bölgesinden birkaç yetim çocuğa baksak ,eğitim masraflarını ustlensek daha çok sevaba girerdik kesinlik,bu gereksiz topçu her maç rakipten oynuyor

Beşiktaş'ı gözümüzde fazla büyütmeden fakat ligdeki kritik durumu göz önüne alarak tam kapasiteyle oynamamız gereken bir maç. Beşiktaş'ın hem Fener hemde Trabzon maçında oyunun bazı bölümlerinde zayıf kaldığını gördük sakin şekilde bu zaafları kullanmalıyız. Maçın başlarında baskılı oynamaya çalışacaklardır ama maç ilerledikçe avantajlı duruma gelmeye başlayacağız. Maçın anahtarı bence sakin kalmak ve rakibi oyundan yavaş yavaş düşürmek olmalı. Bu maça çok yüksek tempoyla başlayıp sonradan düşmemeliyiz bu maçı her geçen dakika daha iyi olacak şekilde oynamalıyız. Fener maçında bunu harika şekilde uyguladık umarım bir benzerini de bu maçta görürüz. Okan hocaya ve takıma sonuna kadar güveniyorum umarım futbol şansı da bizimle olur ve hayırlısıyla buradan galibiyet ve şampiyonluğun en büyük adımlarından birisini atmış olarak döneriz.

Son düzenleme:
Bunlar bizi şampiyon yapmamak için ellerinden ne gelirse yapacaklar.Allah fırsat vermesin bunlara.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt