⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Bunları burada yenemiyoruz yarın gene kazanacağımızı sanmıyorum. Sivas puan alsaydı bizimkiler rahat çıkacaktı ama o ihtimal kalmadı.

Beşiktaş kazanır oynayacağım.

Bu sezon içeri dışarı fark etmeksizin oynadığımız tüm derbilerde oyun olarak üstündük.Öyleki Trabzon deplasmanı harici (orada da üstün oynayıp golsüz berabere kaldık) tüm derbileri kazandık.Hani tutturursak yine farklı bir galibiyet daha alırız.

Bunları burada yenemiyoruz yarın gene kazanacağımızı sanmıyorum. Sivas puan alsaydı bizimkiler rahat çıkacaktı ama o ihtimal kalmadı.

Beşiktaş kazanır oynayacağım.
Şimdiye kadar hiç böylesi bir oyun gücü ve kadroyla bunların sahasına gitmedik. Vodafone Park açıldığından beri şampiyon olduğumuz senelerde bile bu kadar güçlü bir oyunumuz yoktu.

Bu sezon içeri dışarı fark etmeksizin oynadığımız tüm derbilerde oyun olarak üstündük.Öyleki Trabzon deplasmanı harici (orada da üstün oynayıp golsüz berabere kaldık) tüm derbileri kazandık.Hani tutturursak yine farklı bir galibiyet daha alırız.
Trabzon deplasmanında da 4 tane net gol fırsatımız var sezon başı futboluna göre galibiyete yakındık.

Bugünkü fb galibiyetinin tek iyi tarafı bjk nin az da olsa var olan şampiyonluk ümitlerini bitirmesi oldu..Bugün fb kaybetse bizi yenip kendilerince çok zor da olsa bi kapı açacaklardi ama o umutları bugün bence bitti..

Bu maçta 3 puan alırsak yüzde 90 işi bitiririz tüm psikolojik ivmeyi de arkamıza aliriz ama kesin kazanmamız gerektiği fikrine katılmıyorum.. 1 puan ile 0 puan arasında çok var..Arada 1 puan var nasıl olsa puan kaybı gözüyle bakıyoruz ama yenilgi ile beraberlik arasında bıraktığı tahribat açısından çok büyük fark var..

Ayrıca yenilirsek puan farkı 3 olacak ve sadece tek maçta puan kaybı hakkımız olacak fb maçına kadar..Beraberlikte ise puan farki 4 olacak ve 2 beraberlikte bile fb maçında beraberlik cebimizde olacak..Bu maçtaki 1 puan fazladan bir maçta daha beraberlik hakki demek..Bu yüzden çok sakin kalmalıyız

Cenk abubakar redmond bu üçü dışında skor üretecek asist yapabilecek kimse yok.Silahları az ama etkili.Defans da Sais iyi orta sahada gedson hızlı çıkabiliyor.
Oyunları güçlü değil aksine biz de bu sene büyük maçlarda çok iyiyiz.0 puan yazdığım maçtır ama yine de puan alabiliriz.1 puan bile çok kıymetli

Bu senaryo da lig biter fener maçına kadar kalan 4 maçta rakipleri duman ederiz muhtemelen İstanbulspor deplasmanında şampiyonluk maçına çıkarız.
zaten yarın kazanırsak fb dağılır, diğer maçlarında da puan keybı gelir bence, son maça rahat çıkıp şunları yenelim istiyorum,bu sezon her sezondan çok istiyorum şampluğu, fb bu sene çok sinir etti milleti zaten

Trabzon deplasmanında da 4 tane net gol fırsatımız var sezon başı futboluna göre galibiyete yakındık.
Mertens 'in kenarda oynatıldığı Kayseri maçı harici kötü oyunumuz yok.Sadece oyun devamında orta sahayı boşaltıp kötü bitirdiğimiz Konya ve Adana Demirspor maç sonları var.Hoca da o hatalardan ders almış olacak ki Alanya deplasmanında Gomis yerine Barış Alper 'i alarak takımı dirençli tuttu ve farkı açtık.BJK'nin oyuna alabilecek yedek oyuncusu bile yokken bu kadar çekince yersiz, İddaa bile bizi favori görüyor oranlarda; Karagümrük gibi bireysel hatalar ya da hakem katliamı olmazsa kazanacağız, kazanacak oyunu oynayacağız.

zaten yarın kazanırsak fb dağılır, diğer maçlarında da puan keybı gelir bence, son maça rahat çıkıp şunları yenelim istiyorum,bu sezon her sezondan çok istiyorum şampluğu, fb bu sene çok sinir etti milleti zaten
Geçen hafta fener kazansaydı belki bu maçı etkileyecekti ama sagolsunlar moral olarak düşeceğimiz haftada daha fazla moral kazandırdılar. Yarın takıma da yansır ekstra motive olurlar.

Mertens 'in kenarda oynatıldığı Kayseri maçı harici kötü oyunumuz yok.Sadece oyun devamında orta sahayı boşaltıp kötü bitirdiğimiz Konya ve Adana Demirspor maç sonları var.Hoca da o hatalardan ders almış olacak ki Alanya deplasmanında Gomis yerine Barış Alper 'i alarak takımı dirençli tuttu ve farkı açtık.BJK'nin oyuna alabilecek yedek oyuncusu bile yokken bu kadar çekince yersiz, İddaa bile bizi favori görüyor oranlarda; Karagümrük gibi bireysel hatalar ya da hakem katliamı olmazsa kazanacağız, kazanacak oyunu oynayacağız.
Beşiktaş bize karşı defans yapmaz taraftar ittirecektir normal oynarlar bizimde bence bu sene en etkili oyunumuz ufak bir boşluk dahi görsek delici olmamız defans arkasına nokta atışı top atabilecek çok ismimiz var. Yarın Oliveira, Kerem, Mertens bunlar defans arkasına nakış gibi işler Icardi'nin şampiyon yapacağı bir maç olabilir. Sonuç ne olursa olsun çok iyi futbol oynayacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş bize karşı defans yapmaz taraftar ittirecektir normal oynarlar bizimde bence bu sene en etkili oyunumuz ufak bir boşluk dahi görsek delici olmamız defans arkasına nokta atışı top atabilecek çok ismimiz var. Yarın Oliveira, Kerem, Mertens bunlar defans arkasına nakış gibi işler Icardi'nin şampiyon yapacağı bir maç olabilir. Sonuç ne olursa olsun çok iyi futbol oynayacağımızı düşünüyorum.
Aynen,kapalı defans yapacak Başakşehir, İstanbul maçlarından daha kolay 3 puan vadediyor bu maç.Firsat varken odaklanip kazanalım ve ligi bitirelim.Bu sene çok kritik, hepimiz biliyoruz.

Kazanirsak evimizde oynayacagimiz sivasspor macinda sampiyonlugu ilan ederiz

Berabere kalirsak deplasman da oynayacagimiz ankaragucu macinda sampiyonlugu ilan ederiz

Kaybedersek son macta fenere karsi beraberlik veya 2 farkli maglubiyet te bile sampiyonlugu ilan ederiz

Tamamen stres ten uzak olmak icin en azindan kaybetmemek gerek

Oyunculara ve teknik heyete güvendigimi israrla söylüyorum,kazanacagiz insallah

Bjk beni son yıllarda hem TS hem de fenerden daha çok korkutur. Şansımız tutmuyor deplasmanlarda üstelik bize karşı daha motive oluyorlar. Hücum hatları kaliteli Cenk aboubakar redmond bir sekilde bu 3 lü yü durdurmamız lazım. Cenk ilk maçta vole ile yazdı yine bize karsi. Aboubakar ayrı tehlike.Savunmamız iyi iş cıkarırsa istediğimizi alırız.

ilk 15-20 dakika bjk taraftar gazıyla skor bulmak için bastıracaktır.
Kontrollü olup o süreci atlatırsak bunu avantaja çevirip öne geçebiliriz.
fb maçı da öyle olmuştu fb bastırıyordu ilk başlarda deli gibi.
Bireysel hata yapıp gol yersek feci olur ama.

dolmabahçeye doğru çıktık yola
nevizadede içtik rakı bira

Geri
Üst Alt