⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Herşey musleraya bagli

Top çıkarma açısından değil. Sacmalamamasi adına soyluyorum

Beraberliğin önemini unutmamak lazım. Yarın berabere kaldık diyelim kalan maçlarda biri fenerle olmak üzere 2 beraberlik hakkımız daha oluyor ..
Ama ben İnşallah kazanıp bu hesaplara dusmeyecegimizi dusunuyorum
2 değil 3.

Yarın berabere kaldık diyelim puan farkı 4 e düşer. Başakla da kaldık 2ye düşer. Agücü ile de kaldık 0a düşer. Fenerle de kalsak yine şampiyonuz.
Ama hesapları fenerin en az 3 puan önünde gitmeye göre yapmamız lazım. Son maç sakata gelmemeliyiz. O yüzden beraberlik yenilgi farketmiyor. Bir tane puan kaybı hakkımız var.

2 değil 3.

Yarın berabere kaldık diyelim puan farkı 4 e düşer. Başakla da kaldık 2ye düşer. Agücü ile de kaldık 0a düşer. Fenerle de kalsak yine şampiyonuz.
Ama hesapları fenerin en az 3 puan önünde gitmeye göre yapmamız lazım. Son maç sakata gelmemeliyiz. O yüzden beraberlik yenilgi farketmiyor. Bir tane puan kaybı hakkımız var.
Bu maçı yenilsen dahi basaksehir Sivas evinde. Eze eze yenecen istanbulsporfa bizim taraftar olur zaten. Geriye Ankaragücü kalıyor. Onlarda ligde kalır rahatlarlar Teşvik almazlarsa tabi.

Nedense Galatasaray/Fener çekişmesinde beşiktaş genelde alınan sonuçlar bize fayda sağlıyor beşiktaş/fener çekişmesinde de genelde biz fayda sağlıyoruz. Son yıllara bakarsak hep böyle olmuştur bu yüzden yarın galibiyete yakın taraf olduğumuzu ve bir şekilde futbol şansı yanımızda olacağını düşünüyorum.

genelde fark olan maçlarda kontra ataklar ile gelen takımların gol yüzdesi iyi olduğu zaman farka gidiyor.

fener maçına beraberlik bize yararsa, Arenada fenere galibiyet şart olursa kontradan bombalayarak o maç farka gitme ihtimalimiz var. Yalnız galibiyetin bize şart olduğu durumda kilidi açamayabiliriz ve istediğimiz sonucu alamayabiliriz.

Beraberliğin bize yaradığı tabloda gelmeliler arenaya.

genelde fark olan maçlarda kontra ataklar ile gelen takımların gol yüzdesi iyi olduğu zaman farka gidiyor.

fener maçına beraberlik bize yararsa, Arenada fenere galibiyet şart olursa kontradan bombalayarak o maç farka gitme ihtimalimiz var. Yalnız galibiyetin bize şart olduğu durumda kilidi açamayabiliriz ve istediğimiz sonucu alamayabiliriz.

Beraberliğin bize yaradığı tabloda gelmeliler arenaya.
Yarın 1 puan için 2 takıma sorsak muhtemelen biz %50 ihtimal hayır demeyiz %50 ihtimal de 3 puan iyi olur deriz ama beşiktaş'ın kaybedecek pek bir şeyi yok 1 puan alsa da 0 puan da kalsa da pek fark yok %90'ı 3 puan ister o yüzden bence defans arkalarına iyi işleyeceğiz.

Sivas maçıni izledikten sonra son kaç aydır sahada olanları görünce bu maçın bir an önce başlamasını istiyorum hiç bu kadar sabırsız olduğumu hatırlamıyorum Allah'ım sen yüzümüzü Karaya çıkartma su rezil kepaze camiaya karşı bizi gülunc durume düşürme biz savaşımızı sahada veriyoruz senin adaletine inanıyoruz her Zaman olduğu gibi bu yolun sonu şampiyonluk olsun inşallah.

Şampiyonluk maçı. Puan kaybedersek iş biraz uzamış olur. Kazanırsak eğer bu iş biter. Fenerin tek umudu bu maç. Bu yüzden yendiğimiz vakit game over for the yellow chicks.
Fener saçma sapan 3 puanlar almaya devam ederse biz kazansak da kaybetsek de şampiyonluk iddialara devam eder. Fener'i şampiyonlukta tutan faktörlerin (TFF-MHK-rakipler-Valencia) yapay desteklerini Fener'in üstünden çekmeleri lazım ki biz şampiyon olalım.

Beşiktaş'ı gözümüzde fazla büyütmeden fakat ligdeki kritik durumu göz önüne alarak tam kapasiteyle oynamamız gereken bir maç. Beşiktaş'ın hem Fener hemde Trabzon maçında oyunun bazı bölümlerinde zayıf kaldığını gördük sakin şekilde bu zaafları kullanmalıyız. Maçın başlarında baskılı oynamaya çalışacaklardır ama maç ilerledikçe avantajlı duruma gelmeye başlayacağız. Maçın anahtarı bence sakin kalmak ve rakibi oyundan yavaş yavaş düşürmek olmalı. Bu maça çok yüksek tempoyla başlayıp sonradan düşmemeliyiz bu maçı her geçen dakika daha iyi olacak şekilde oynamalıyız. Fener maçında bunu harika şekilde uyguladık umarım bir benzerini de bu maçta görürüz. Okan hocaya ve takıma sonuna kadar güveniyorum umarım futbol şansı da bizimle olur ve hayırlısıyla buradan galibiyet ve şampiyonluğun en büyük adımlarından birisini atmış olarak döneriz.
tebrik edilesi 1 yorum

Hiç şansımız yok kazanma ihtimalimiz sıfır fark 3 oldu son hafta final maçına çıkarız

Yenilsek bile panik yapmanın, enseyi karartmayın bir anlamı yok. En büyük dileğim herhangi bir sakatlık ya da ceza durumunun yaşanmaması.

En kötü ihtimalle 3 puan + 2'li averaj + en yakın rakip ile son maç kendi evimizde oynama avantajlarimiz devam ediyor olacak.

Hedef maçlarımız, içerideki Başakşehir, Sivas ve deplasmandaki İstanbulspor maçları. 3 maçı da hınça hınç kendi taraftarımız önünde oynayacağız. 3 takımdan da kadro kalitesi ve oyun olarak üstünüz. 3 maçın da ağır favorisiyiz. 9 puan almamak için hiçbir neden yok. Bu 3 maçtan 9 puan alırsak da işi bitiriyoruz zaten.

Haa bu maçtan gelecek her bir puan bonus ve psikolojik açıdan işi bitirmek demek tabi. Hayır demeyiz.

Geri
Üst Alt