⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Bu maçta yenilsek üstüne başakşehire yenilsek sonra gidip ankaragücüne yenilsek bile son maçta şikecileri yendiğimiz zaman şampiyonuz.Stres,sinir yapacak bir durum yok onlardan çok daha iyi takımız normal topumuzu oynasak en kötü 1 puan alır geliriz.

1682835931510.webp

Şurayı kayıpsız geç keyfine bak. Ama gerçekten çok zor. Bakalım belki Karagümrük maçındaki oyundan sonra bir dönüp kendilerini soruglamıştır bizimkiler. Deprem öncesi oyuna dönersek her şey mümkün. 7 puan çıkarırız buradan. Ama deprem sonrası oyunla 2 puan çıkarsak ben "Hadi canım nasıl oldu?" demem çünkü Gümrük maçında olanları gördük. 25-30 dakikada saçma sapan bir şekilde 3 gol yiyebilen bir takımız. Hayırlısı bakalım iki üç haftalığına deprem öncesi futbol geri gelse en azından.

Mert
Rosier Saiss Welinton Masuaku
Gedson Amir Salih
Redmond Aboubakar Cenk

Bjk 11i

Kazanmamız çok zor gibi beraberlik yeterli ve makul bir sonuç olur . Önümüzde daha İstanbul ve Ankaragücü deplasmanları var o yüzden mutlaka 1 puanı kurtarmamız gerekir diye düşünüyorum .

Muslera

Boey Nelsson Apo Dubouis

Torreira Oliveira Berkan

Rashica Kerem

İcardi

İlk 11 bu olmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkesi tek tek okudum. Çok mantıklı, umut dolu güzel mesajlar var. Totem yapıyorum hiçbir mesajı beğenmiyorum ve maçla ilgili bi' yorumum olmayacak. Sonucu bekleyeceğim.

Karmaşık bir duygu hakim. Hem heyacanlıyım, hem rahatım, hem çekiniyorum hem iştahlıyım. Bakalım...

Yenilsek bile panik yapmanın, enseyi karartmayın bir anlamı yok. En büyük dileğim herhangi bir sakatlık ya da ceza durumunun yaşanmaması.

En kötü ihtimalle 3 puan + 2'li averaj + en yakın rakip ile son maç kendi evimizde oynama avantajlarimiz devam ediyor olacak.

Hedef maçlarımız, içerideki Başakşehir, Sivas ve deplasmandaki İstanbulspor maçları. 3 maçı da hınça hınç kendi taraftarımız önünde oynayacağız. 3 takımdan da kadro kalitesi ve oyun olarak üstünüz. 3 maçın da ağır favorisiyiz. 9 puan almamak için hiçbir neden yok. Bu 3 maçtan 9 puan alırsak da işi bitiriyoruz zaten.

Haa bu maçtan gelecek her bir puan bonus ve psikolojik açıdan işi bitirmek demek tabi. Hayır demeyiz.

ne varsa oldlarda var 👍✌🏻

bize bu maci kazandirtmaz karsimizda ki suc örgütü

ben sahsen gram inanmiyorum

futbol olsa yeminle delik desik ederdik ama kurduklari düzen bjkye o travmayi yasattirmaz simdiye kadarda yasattirmadi

ülkerden cok vodafoneda digraniyoruz son yillarda

Bu sezon sonu ipi göğüsleyip şampiyon olamazsak futbol izlemeyi bırakacağım. Çünkü bu mücadelenin bu oyunun bu sporun bu sezonki şampiyonluk hakkı bizim. İnanilmaz algilar yönetiliyor. Çevremdeki fenerlerliler şimdi 7 aydir kırmızı kart görmediğimizi söylüyor. Ulan diyorum bir takımın kırmızı Kart görme zorunluluğu mu var? Türkiye gibi bir ligde var diyorlar. Hay ben sizin kafaniza edeyim cidden.

Bunlar sadece en basit ve gülünç kısmı evet ama Erden Timur kim bilir neler çekiyordur. Ben kendim taraftar olarak yıldım dünkü Sivas maçında olanları görünce. Yöneticisi futbolcusu nasil motive olacak bilemiyorum dostlar

Geri
Üst Alt