⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Torreira geberecek 2. yarida yanina destek gelmezse.Rashica-Torreira disinda takım cok vasat.Sacma sapan isler yapiyoruz.Su macta geriye yaslanmanin anlami ne? Herifler oyun kuramiyo ve biz kaptirdigimiz toplarla pozisyon bulabiliyolar anca.Akili oynasaydik 1-0’i iceri girerdik onde.Her sonuca acik mac yine.Su deplasmanda one gecince sacmaliyo takim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mactan notlar:

Boyle amatorce gol yersen takim olarak dusersin. Bu macta korner'den boyle bir gol yiyemezsin. Abdulkerim balerina dansi ediyor golde.

Rossier Kerem'in kocasi oldu ilk yari.

Gedson orta sahamizin icinden geciyor.

Icardi Turkiye'de top oynayacak topcu degil.

Gerisi hepsi vasat, amator bir mac. Iki tane adam gibi pas atamayan takim.

Fener'e laf atiyoruz ama biz de BJK de pek farkli durumda degil, Sampiyon yok lig'de sansi yaver giden var su anda.

Golden sonra çok kötüydük. Duran toplarda sos veriyoruz. Oliveira dolanıyo boş boş inşallah toparlarız ikinci yarı.

8 kisi oynuyoruz. Sergio-Kerem-Mertens sahada yok. Macin onemini bilen mucadele edecek 3 adam acil. Muslera'cim 6 pasa top dusuyo cikmiyosun. Tinercilerin duran toptan baska gol atma ihtimali yoktu sayende attilar.

Bazen öne hiç geçmesek mi daha iyi olur düşünmeden edemiyorum. Ne zaman golü atsak oyunu veriyoruz. Halbuki aynı modda devam edebilsek acacagız farkı. Hiçbirsey oynamıyordu bjk

Miço diyorsunuz da o da top kapamiyor. Ancak yandan eskortluk yapiyor. Bence Berkan girmeli veya Kaan. Hava toplarinda da ezildik

ZANİOLO

sanırım ihtiyac zamanı

Mertense neden kızıyorsunuz tamam 2 si de kötü ama top önce olivieraya gelecek ondan mertense gelecek. Oliviera nın 1 olumlu hareketi yok rezil herif

Midtsjo Sergio Mertens iyi olsa mantıklı da bu maçta olmaz.

Pas yaparak topun havada kalmasını engellememiz lazım.

Ne kadar yerden oynanırsa kazanma şansımız o kadar artar.

Nedir bu öne gectigimiz maclarda bir türlü ikinciyi yapamiyoruz? Ilk 11 görünce dedim orta sahada farkli bir oyuncu beklerdim Sergio resmen maci izliyor mertens de pek günun de degil yine torreira tek basina mücadele ediyoe, acilen orta sahayi güclendirmemis gerekli

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt