⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Beşiktaş deplasmanında neden adamları Barcelona gibi oynatıyoruz anlamadım.

Fener 0-0 berabere kaldı böyle ezilmedi. Golden sonra çok kötü oynadık utandım yani.
Ezme falan yok dalga mi geciyosunuz

Golu yiyene kadar oyunun butun hakimiyeti bizdeydi adamlar ileri dikmekten baska bi bok yapmadi

Yedikten sonra da 5-10 dk deplasman derbisinde baski yersin normal

Saçma postlar atmayın lütfen. Beraberlik gayet güzel sonuç olur bizim için. Bizim ilk yarıdaki problemimiz tjk'nın istediği gibi oynamamız. Bu kadroyla oynayacaksak oyunu daha teknik daha yerden daha paslı oynamalıyız.

Derhal Oliviera Mertens Adekugbe çıkmalı, Berkan, Barış Alper, Dubois girmeli. Golü attıktan sonra resmen sahada fizik olarak ezildik, ben bu kadar aciz bir fizik gücü görmedim. Bu maçın olayı teknik taktik değil bizim için, fiziksel üstünlük... Bunu yapamazsak tek puan çıkaramayız gibi duruyor bu maçtan.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu muslera ne zaman cikacak yan toplarda?? Cikmyor aga cikmiyor bi türlü

Mertens hayalet gibi. Mertens yerine Berkan girmeli orta saha direncini biraz daha arttırmamız lazım. İlk 20 dakika orta sahayı geçemedi Beşiktaş, duran toptan gol yiyip adamları oyuna ortak ettik.

Ezilme derken? Baska mac mi izliyorum? Adamlarin gol haric cenkle kacirdigi 1 pozisyon var. Öyle baski da kurmadilar

Gol cok kotu zamanda geldi. Oyuna hakimdik, oyunculari da taraftari da havlu atmaya hazirlaniyordu. Duran top bitirdi bizi.

Geri
Üst Alt