⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Hangi maci izlediniz siz

Yedigimiz gole kadar kesinlikle üstünlük bizdeydi

Gol den sonra konsantrasyon kaybi oldu organize olamadik ama rakibin de herhangi bir tehlikesi olmadi

Istedigimiz sonucu alacagiz burdan ben güveniyorum takima insallah kazanacagiz
Golden sonra sürekli oyun olarak kötüye gittik endişemiz ondan.İnşallah ikinci yarı yine iyi başlarız

Oyun olarak ezilme filan yok ama orta saha oyuncu mu değişir kurgu mu bilmiyorum sazı eline almalı attığımız golden önceki gibi oynamalıyız

Yine kimi gömdünüz futbol profesörleri 😂 ayağımız yere basarak oynuyoruz risk almaya çalışırlarsa bir tane daha sıkıştırırız. 80’den sonra golü bulup kazanalım inşallah

Duran top dışında bir tane pozisyon var zaten. Kornerden yememek lazımdı. Orta saha biraz zayıf kaldı bizim. Boy olarak da kısalar, oliviera zaten hava topu alamıyor fazla.

Yaw fener tum maclarini kazanirsa sadece 1 mac puan kaybetme hakkimiz var. Fenerin her puan kaybinda extra bize de hak oluyor. 2 maglubiyet de alsak 2 beraberlik de alsak fenere son mac galibiyet yetiyor
Sikecilerin tum maclarini kazanma ihtimali sifir. Kazansa dahi sende kalan maclari kazandiginda sikecilerle olan maca sampiyon cikiyosun 4 puanla. 3 puanla cikip 3 gol yeme ihtimalin %1 bir bile olsa var.

Nasıl yok reyis?

Buradan bir puan alırsan, kalan maçlarda 2 beraberlik ya da 1 mağlubiyet 1 beraberlik hakkın daha oluyor.

Kaybedersen ya bir beraberlik ya da bir mağlubiyet hakkın.
Benim mesajim fenerin kalan maclarini kazanmasina gore. En fazla 1 puan kaybi hakkimiz var ve 2 maglubiyet de olsa 2 beraberlik de olsa son macin kazanani sampiyon oluyor

golden önce icardi bızımkılere geri yaslanmayın demisti yaslandık yedik

hep baskı yapmamız lazım

Mertens ve Oliveira çıkarsa bu maçı alırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sekiztas top oynamiyor tek uzun tpp atip defansta bekliyorlar. Rahat 2-0 önde olmamiz lazimdi. Ama orta sahada torreira disinda kiz gibi pynarsan olacagi bu

Adekugbe sergio martens out
Dubois berkan zaniolo in

Ikinci yarı için ne dersiniz? Sanki olur gibi benim yorumum.

Geri
Üst Alt