⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Torreira büyük oynuyor Allah sakatliktan korusun yoksa bu lig bitmez bizim için

Duran toplarda torreira neden hep en iri oyuncu ile eşleşiyor?

Yediğimiz gole kadar bireysel olarak aksayanlar vardı ama takım derli toplu olduğu için göze batmıyordu fazla. Golü yedikten sonra takımca tamamen dağıldık. Bence değişiklik yapmadan şu aradan sonra bir görmek lazım tekrar. Golden önceki gibi mi sonraki gibi mi oynayacak takım bakalım.

Abi anladım kontrollü oyun da tek şut nedir? Ligin açık ara şut lideri takımına yakışmıyor. Bu şekilde maçı vermek kaçınılmaz

Oliveira tahammül edilemez durumda. Duran top savunmasında Nelsson ve Abdülkerim neden kimseyi tutmuyor ? Alan savunması taktiği mi ?

İyi oynadık falan diyenler Allah aşkına gol dışında kaleye şut bile yok, devamlı tehlikeli bölgede duran top şansı ve takım hücuma çıkarken yapılan top kayıpları var. Gerçekten iyi olduğumuzu düşündüren ne acaba?

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iki orta saha oyuncu cikmaz

gecelim

pas kalitesi duserse 100 atak yeriz

1 orta saha max cikmali

bana gore oliveira

burda olumsuz msjlar gelınce 2. yarı golle başlıyoruz güzel

İyi oynadık falan diyenler Allah aşkına gol dışında kaleye şut bile yok, devamlı tehlikeli bölgede duran top şansı ve takım hücuma çıkarken yapılan top kayıpları var. Gerçekten iyi olduğumuzu düşündüren ne acaba?

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi falan oynamadık kim hangi maçı izledi umrumda değil ben gördüğünü söylüyorum

Mertens Oliveira ve sam maçın içine etti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt